RX480 CS:GO anormal FPS düşüklüğü

fasteR29

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba.

Oyunun full ayarlarda (bence) FPS düşüklüğü olmaması gerektiği halde FPS düşüklüğü yaşıyorum sürekli 50-80 FPS arası geziyor ve ara sıra ani droplar yaşıyorum bazen 2 FPS'ye bazen 20 FPS'ye düştüğü oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistem özellikleri:

İntel i5 6500 CPU @ 3.20 GHz
8 GB RAM
Radeon RX480 8GB Ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının temizliğini yaptınmı ? Çok anormal bu kadar fps düşüklüğü.
Sadece CSGO'da mı problem yaşıyosun ?

Bende AMD R7 370 kullanıyorum ve aynı sorunları yaşamaktayım. Ses kartımı güncelleyerek birazda olsa sorunumu çözmüştüm. Bence asıl sorun AMD'nin yeni çıkarttığı, Crimson ReLive sürümünden kaynaklı.

Ekran kartının temizliğini yaptınmı ? Çok anormal bu kadar fps düşüklüğü.
Sadece CSGO'da mı problem yaşıyosun ?
Bilgisayarımı yeni topladım o yüzden herhangi bir temizliğe ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Bu bilgisayarda sadece iki oyun oynadım onlar da ; CS:GO ve Rust ikisinde de bu sorunu yaşıyorum.

Sürücülerin güncel mi?
Bilgisayarımı yeni topladım ve kutularının içinde gelen driver DVD'lerini yükledim.

Bilgisayarımı yeni topladım o yüzden herhangi bir temizliğe ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum. Bu bilgisayarda sadece iki oyun oynadım onlar da ; CS:GO ve Rust ikisinde de bu sorunu yaşıyorum.

Bilgisayarımı yeni topladım ve kutularının içinde gelen driver DVD'lerini yükledim.

İnternetteki driverleri yüklemenizi öneririm.CD ile verilenler eski driver büyük ihtimal.En güveniliri internetten en güncel driveri indirmektir.RX 480 ile normalde 250 ye yakın bir fps alınmakta(işlemciye göre 200-190-180 e kadar düşebilir)

İnternetteki driverleri yüklemenizi öneririm.CD ile verilenler eski driver büyük ihtimal.En güveniliri internetten en güncel driveri indirmektir.RX 480 ile normalde 250 ye yakın bir fps alınmakta(işlemciye göre 200-190-180 e kadar düşebilir)
Driver Booster ile güncelliyorum şuanda. Nerdeyse faydası olmadı gibi bişey 80 FPS'lerde gezip aniden 30 FPS'ye düşüyor ve oyun takılıyor.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı