@Rootzilla dediğiniz gibi yaptım. Yalnız ekran kartı GPU oyundayken çoğunlukla %0 da duruyor. Çok nadirde olsa değişiyor. Ama %0 çoğunlukla görüyorum. %0 da durduğu durumlarda zaten öncelikle ping yükseliyor sonrada fps 60 da 40'a düşüyor. Birde bir sey fark ettim. Ekran kartını arkadaşım ile birlikte almıştım. Kendiside benim gibi 1080p monitör kullanıyor. CS:Go Battlefield 4 gibi onda ve bende olan oyunlarda 2k çözünürlük 4 k çözünürlüğü görebiliyor. Ama ben en son çözünürlük olarak 1920x1080 görüyorum. Ayrıca onun işlemciside 8150 modeli olması lazım. Tek farkımız ondanki ana kart daha iyi bir anakart. Bende GTX660 gibi daha düşük bir ekran kartı var iken bu değerleri bende görebiliyordum. Ama bu ekran kartında göremiyorum. Acaba PSU tam verimli çalışmıyor da böyle problem mi çıkarıyor acaba anlamadım ki. Şimdi battlefield 4 ultra ayarlarda test edeceğim sonuca bakacağım. Ama anlamadığım daha önce GTX660 da ile oynarken bu sorun olmuyordu. Ne zaman ki bu kartı aldım bu sorun patlak verdi