Daha önce hiç bir sistem toplama maceram olmadı. Recep abiyle Ali abi'nin videolarını izleyerek bu istek oluştu bende. Daha öncesinde gerekli teknik bilgi donanım bilgisi ve bu konulara ilgim olmadığından Laptopların daha iyi işler başardığını zannederdim hep. Sonrasında recep abi ve ali abinin videolarını izleye izleye sistem toplama hevesi oluştu bende. Sonuç olarak şubat 2017 sistem tavsiyelerindeki Üst Seviye Oyun - Fiyat/Performans sistemlerinden birini biraz değiştirerek satın aldım. (İnternetten n11 üzerinden aldım hayırlısıyla 3-4 güne gelir parçalar.)
Anakart, işlemci ve ekran kartına hiç dokunmadım. SSD şimdilik bütçe nedeniyle alınmadı. Kasada en ucuzuna kaçtım diyebilirim güç kaynağını ise uzun zamandır beğendiğim bi güç kaynağını aldım bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. Sistem parçalarını buraya yazacağım. Sistem konusunda ya da toplama konusunda fikir vermek isteyen şunu şöyle yaparsan iyi olur şunu böyle yap diyecek birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.
Ürünler;
Anakart :MSI h270 Gaming M3
Ekran kartı :Asus Rog Strix Rx480 8GB
İşlemci :İntel i5 7600(Overclock düşünmediğim için k modelini almadım)
RAM :Kingston Hyperx Fury Black 2x8 GB 2666Mhz CL15
Güç Kaynağı :Aerocool Kcas 600W 80+
Kasa Power boost vk-g1009b
Monitör :SAMSUNG LS22F350FHMXUF 21,5" 60Hz FreeSync Özelliği :Var
Harddisk :WD Blue 1TB 7200RPM 64MB
Kasayı toplarken önce şundan başla şunu şöyle yap vs vs diye fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Anakart, işlemci ve ekran kartına hiç dokunmadım. SSD şimdilik bütçe nedeniyle alınmadı. Kasada en ucuzuna kaçtım diyebilirim güç kaynağını ise uzun zamandır beğendiğim bi güç kaynağını aldım bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı yaptım. Sistem parçalarını buraya yazacağım. Sistem konusunda ya da toplama konusunda fikir vermek isteyen şunu şöyle yaparsan iyi olur şunu böyle yap diyecek birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.
Ürünler;
Anakart :MSI h270 Gaming M3
Ekran kartı :Asus Rog Strix Rx480 8GB
İşlemci :İntel i5 7600(Overclock düşünmediğim için k modelini almadım)
RAM :Kingston Hyperx Fury Black 2x8 GB 2666Mhz CL15
Güç Kaynağı :Aerocool Kcas 600W 80+
Kasa Power boost vk-g1009b
Monitör :SAMSUNG LS22F350FHMXUF 21,5" 60Hz FreeSync Özelliği :Var
Harddisk :WD Blue 1TB 7200RPM 64MB
Kasayı toplarken önce şundan başla şunu şöyle yap vs vs diye fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden fikir ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: