RX480 için işlemci önerisi

omercance

Kilopat
Makaleler
16
Merhaba arkadaşlar,

Dün itibari ile RX480 aldım ve şu ana kadar olan performansıyla oldukça memnunum. Fakat sanırım şu anki işlemcim ile CPU açlığı yaşayan oyunlarda pek uyumlu çalışmadığını düşünüyorum. AMD FX 6100 şu anki işlemcim ve anakartım ASUS M5A97 EVO.

Sizce AMD tarafında hangi işlemciyi tercih etmeliyim? RX 480 hakkında merak edilen sorularınızı da yanıtlayabilirim.

Teşekkürler,

AMD taraflı işlemci almayın. İ5 6500 alın ve buna uyumlu bir anakart.

İşlemcide AMD önermiyorum şahsen ben. Çoğu kişi de önermez. En azından i5 6402P almaya çalışın. Tavsiyem 6500'dır.

Dediğim gibi elimdeki anakartı değerlendirmek istiyorum. i5 6500 ile birlikte hangi anakartı almamı önerirsiniz peki?

Dediğim gibi elimdeki anakartı değerlendirmek istiyorum. i5 6500 ile birlikte hangi anakartı almamı önerirsiniz peki?
Oyun oynayacaksanız eğer B150M Bazooka, oynamam derseniz H110M alabilirsiniz. Pahalıya kaçmanıza gerek yok.

Oyun oynarken B150 ile H110 arasında fark var mı ?

i5 6500 RX 480 H110 düşünüyorum , parçalar fark görür derken biraz daha açar mısınız ?

i5 6500 RX 480 H110 düşünüyorum , parçalar fark görür derken biraz daha açar mısınız ?
yani Gaming ürünlerde birbiri arasında uyum vardır. Bu oyunlara pek yansımaz ama parçalar birbiri arasında uyum içinde çalışır. Ama bana kalırsa gaming ibaresi altında çıkan dandik anakartlar para tuzağı. Örnek h110m gaming. Normalinden nerdeyse farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…