RX480 ile monitör dahil sistem toplama

banapcde

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben RX480 ile tam olarak performans alabileceğim monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Aklım çok karışık bana önerileriniz ile yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe max 2700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
2700 liraya RX 480 tabanlı sistem toplamak pek mümkün değil.

Piyasaya çıktığında daha net olarak konuşulacak konular , şu an ne söylenirse söylensin tahmini olacaktır.

2700'e ortalama bir sistem toplayabileceğini düşünüyorum. Monitör olarak 1080p uygun fiyatlı alırsan problem olmaz bence.

Bende sistemimde bu monitörü seçtim şuan kargoda RX 480 çıkana kadar onboard kullanacağım ve dediğiniz gibi bu monitör dışında bir monitörle tam verim alınabilir.
neden mümkün olmasın? RX 480 en fazla 900TL olucak. 1800TL kalıyor 350 monitöre ayırsak 1450TL anakart işlemci kasa psu ram hdd kalıyor gayette mümkün
H110 gibi bir yongayla RX 480 almanızı tavsiye etmem. Ekran kartı Paris diğer bileşenler Şırnak gibi bir benzetme yapabiliriz.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Technopat tan ban yediğim için cevap yazamadım.Arkadaşlar farklı konulardaki yorumlar ve sizin yorumlarınıza bakarak bu bütçenin biraz dar olduğunu fark ettim. Bir de ben her sene bilgisayar parçası değiştiren biri olmadığım için almışken biraz daha fazla verip daha iyisini almak istiyorum . Dolayısıyla bütçemi 3000-3100 TL yapmaya karar verdim.Lütfen sistem önerilerinde bulunurmusunuz. Şimdiden hepinize teşekkürler..

Sistem tavsiyeniz için çok teşekkür ederim tam anlamıyla muhteşem bir sistem olmuş.Tek sıkıntı bu monitör dışında daha hesaplı ama performanstan fazla ödün vermeyen uygun yollu bir monitör önerirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…