Merhaba arkadaşlar ben RX480 ile tam olarak performans alabileceğim monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Aklım çok karışık bana önerileriniz ile yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe max 2700 TL.
Bende sistemimde bu monitörü seçtim şuan kargoda RX 480 çıkana kadar onboard kullanacağım ve dediğiniz gibi bu monitör dışında bir monitörle tam verim alınabilir.
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Technopat tan ban yediğim için cevap yazamadım.Arkadaşlar farklı konulardaki yorumlar ve sizin yorumlarınıza bakarak bu bütçenin biraz dar olduğunu fark ettim. Bir de ben her sene bilgisayar parçası değiştiren biri olmadığım için almışken biraz daha fazla verip daha iyisini almak istiyorum . Dolayısıyla bütçemi 3000-3100 TL yapmaya karar verdim.Lütfen sistem önerilerinde bulunurmusunuz. Şimdiden hepinize teşekkürler..
Bu haliyle 2414,01₺ tutuyor. RX 480 ekran kartının 800-1000₺ arası olacağı düşünüldüğünde, üç aşağı beş yukarı hesabı tutturuyoruz. Olmadı anakarttan kısıp B150M - Bazooka alınabilir.
Sistem tavsiyeniz için çok teşekkür ederim tam anlamıyla muhteşem bir sistem olmuş.Tek sıkıntı bu monitör dışında daha hesaplı ama performanstan fazla ödün vermeyen uygun yollu bir monitör önerirmisiniz