RX480 Sistem Toplama

Hı ım Trianon

Kilopat
IMG_3138.JPG
IMG_3139.JPG
IMG_3141.JPG
IMG_3140.JPG
IMG_3142.JPG
IMG_3143.JPG
IMG_3144.JPG
IMG_3145.JPG

Sormak istediğim ilk soru nasıl bir sistem olmuş? İkincisi ise bu fiyata nasıl daha iyi bir sistem toplayabilirim? Sistemin eksikleri var mı? Varsa neler? Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Ekipmanlarının fiyatları çok yüksek. Onları sonra da yükseltirsin. Artan parayla da işlemciyi I7 yap veya Ryzen işlemcilere yönelebilirsin. Ama biraz daha bekle 2 3 güne herşey yerine oturur ona göre Ryzen mi İntel mi sistem toplayacağına karar verirsin.

Ekipmanlarının fiyatları çok yüksek. Onları sonra da yükseltirsin. Artan parayla da işlemciyi I7 yap veya Ryzen işlemcilere yönelebilirsin. Ama biraz daha bekle 2 3 güne herşey yerine oturur ona göre Ryzen mi İntel mi sistem toplayacağına karar verirsin.

Kulaklığı Cloud 2 alacağım kesin fakat diğerlerine bir öneride bulunursanız memnun olurum. Şu an bir klavye ya da mouse yok elimde. Bu sebeple almak zorundayım. Klavye Romer-G ya da Red Switch olmak zorunda. Ailemle birlikte yaşıyorum. Mouse ise genelde MOBA oynuyorum bazen FPS olsa da bu yüzden en mantıklı seçim o gibi duruyor. Siz yinede yardımcı olursanız memnun olurum.

Sistem güzel. Fakat ekipmanlardan kısılarak, GTX 1070 ile sistem toplanabilir. Hatta ki zorlarsak GTX 1080 kullanabiliriz. Fakat ekipman ihtiyacım var değiştirmek istemiyorum diyorsanız bırakın kalsın. Gayet güzel.

Bırakın kalsın ozaman. Fakat ben olsam ekipman yerine, GTX 1070 veya GTX 1080 dizerim sistemi. Sonuçta her ay sistem değiştirmiyoruz. Ama ekipmanları daha sonrada alabiliriz. Bu yüzden ekipman dan kısıp, ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı.

Bırakın kalsın ozaman. Fakat ben olsam ekipman yerine, GTX 1070 veya GTX 1080 dizerim sistemi. Sonuçta her ay sistem değiştirmiyoruz. Ama ekipmanları daha sonrada alabiliriz. Bu yüzden ekipman dan kısıp, ekran kartına yatırım yapmak daha mantıklı.
1070 zorlanabilir ama 1080 + monitör toplanamaz zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı