RX480 vs GTX 1060

Teşekkür ederim önerileriniz için işlemci olarak oc yapmak istiyorum şuanlik AMD Zen işlemcileri bekleyeceğim.Ekran kartı olarak tabiki isterim GTX1060 ama fiyat biraz uçuk.RX480 ise Recep Baltaş ve Ali Güngör nedense her pc toplama videosunda MSI tercih ediyorum.Sebebini bilen varsa yazabilir mi? Ve son olarak Asus Strix RX480 ve MSI Gaming X RX480 arasında kaldım.Görsellikte MSI bana göre daha önde.Asus Strix ise 3 fanlı ve sanırım daha fazla performans verir.Yakında iki karttan birisini aldığımda SLI veya CROSSFIRE yapmayı düşünüyorum.Sanırım GTX1060'da SLI desteği yok.İleriye dönuk bir pc istiyorum.Yardımlarınız lazım sayın Technopat Ailesi
Sanırım GTX1060 ın Sli desteği yok. Bence crossfire destekli bir anakart alıp. Gelecek vakitte ikinci el yada 0 bire RX480 ile performansı arttırabilirsiniz. Pc toplamayı düşünmeyin bence dolar gittikçe artıyor. Ben en fazla 2 3 haftaya (böyle giderse) 4 olacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim önerileriniz için işlemci olarak oc yapmak istiyorum şuanlik AMD Zen işlemcileri bekleyeceğim.Ekran kartı olarak tabiki isterim GTX1060 ama fiyat biraz uçuk.RX480 ise Recep Baltaş ve Ali Güngör nedense her pc toplama videosunda MSI tercih ediyorum.Sebebini bilen varsa yazabilir mi? Ve son olarak Asus Strix RX480 ve MSI Gaming X RX480 arasında kaldım.Görsellikte MSI bana göre daha önde.Asus Strix ise 3 fanlı ve sanırım daha fazla performans verir.Yakında iki karttan birisini aldığımda SLI veya CROSSFIRE yapmayı düşünüyorum.Sanırım GTX1060'da SLI desteği yok.İleriye dönuk bir pc istiyorum.Yardımlarınız lazım sayın Technopat Ailesi
Sebebi oldukça basit aslında;hangi firma tanıtım amaçlı ürün gönderirse onu tanıtıyorlar ve sende onu görüyorsun. Bu sende yanlış bir algı uyandırmasın. Piyasada sadece MSI veya ASUS yok, pek çok iyi marka var...

* ''Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün nedense her pc toplama videosunda MSI tercih ediyorum.Sebebini bilen varsa yazabilir mi?'' sorusuna verilmiş bir cevaptır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı