RX5300M ile Uncharted Legacy of Thieves Collections oynanır mı?

Sistemim;
8 GB RAM.
GPU: AMD Radeon RX5300M 3GB VRAM.
CPU: AMD Ryzen 5 4600H.
Epic'te indirime girdiğini gördüm oyunun. Cevaba göre alıp almayabilirim. Çok bilindik bir ekran kartı olmadığı için testi vs yok internette. RAM'im de fazla değil o yüzden şüpheliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynatsa bile RAM kaynaklı yine drop yersin o sistemle.

1650 ayarında bir kart olduğu yazıyor. Ona göre testlere bir bakın derim.

1650 için testlere baktım. Çoğu 16 GB RAM kullanıyordu ancak birkaç tane 8 GB RAM kullanan da buldum. Oyun akıcı çalışıyor ama videolarda kullanılan kartın VRAM'i 4 GB benim 3 GB. Bu yüzden belki sıkıntı çıkabilir emin olamıyorum drop da girme söz konusu olabileceği için. Alıp almayacağıma karar vermem lazım indirimler bitmeden ne yaparım bilmiyorum artık.

1650 için testlere baktım. Çoğu 16 GB RAM kullanıyordu ancak birkaç tane 8 GB RAM kullanan da buldum. Oyun akıcı çalışıyor ama videolarda kullanılan kartın VRAM'i 4 GB benim 3 GB. Bu yüzden belki sıkıntı çıkabilir emin olamıyorum drop da girme söz konusu olabileceği için. Alıp almayacağıma karar vermem lazım indirimler bitmeden ne yaparım bilmiyorum artık.

Biraz inceledim kart olarak GTX960 da benzer performansdaymış. 2 GB modeliyle oyun oynanıyor. Video altta tek fark 12 GB RAM sistem.

Tahminim minimal bir ayarda arada droplu şekilde oynarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer olur da gelecekte buraya bakan olursa diye söylüyorum. 8 GB daha RAM aldıktan sonra oyunu texture düşük, diğer her şey yüksekte FSR 2 quality ile 60 FPS sabit oynayabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı