RX550 4 GB alınır mı?

Zeuus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2x4 8GB Ram
İntel İ5 3550
Nvidia GT740
120 GB SSD
1TB HDD
Hocam merhaba. Bende NVIDIA GT 740 2 GB GDDR5 modeli var. 800TL gibi güzel bir paraya Izoly RX550 4 GB buldum 128 bit sizce alınır mı? Farkı çok olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat 4 GB 550 için ideal, alınabilir. Yalnız marka pek güven vermiyor.

Sadece 2 ve 4 GB versiyonları var.

Zaten test edip alacağım alacağım kişi nakite sıkışmış bendeki GT 740'ta Turbox marka ondan iyidir diye düşünüyorum. Sizce geçmeme değer mi?

Zaten test edip alacağım alacağım kişi nakite sıkışmış bendeki GT 740'ta Turbox marka ondan iyidir diye düşünüyorum.

Bir oyunda 1 FPS alırken 2 FPS alacaksın gibi düşünebilirsin, elindeki diğer donanımlar ve beklenti nedir? Extra olarak kartın NVIDIA muadili 750 Ti diye biliyorum, pek tavsiye etmesem de bütçen 800 ayarındaysa alınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten test edip alacağım alacağım kişi nakite sıkışmış bendeki GT 740'ta Turbox marka ondan iyidir diye düşünüyorum. Sizce geçmeme değer mi?

800 TL'ye pek bir alternatif yok, bütçen bu kadarsa geçebilirsin. GT 740 ile arasında fark görürsün ama ikisi de çok eskinin giriş seviye modelleri, bunu unutmamak lazım.

800 TL'ye pek bir alternatif yok, bütçen bu kadarsa geçebilirsin. GT 740 ile arasında fark görürsün ama ikisi de çok eskinin giriş seviye modelleri, bunu unutmamak lazım.

Normalde piyasası 1500-2000TL bandında ikinci elde bu kadar uyguna bulmuşken değerlendirmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…