RX550 GTA 5 oynatır mı?

gokaygungor0

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 8 GB RAM i5 ve RX550'li sistem alacağım, bunda GTA 5 Online oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanır ama işlemcinin modelini ve RAM'in Frekans'ını doğru bir şekilde yazmamışsın sağlıklı bir şey söylemem zor ama şunu kesinlikle söylerim oyunun minimum 45 FPS alır buna araç patlaması ve çatışmada dahil rahatça oynayabilirsin.

Full ayarlarda anca 15 FPS alır boş boş konuşmayın. Medium ayarlarda 50-60 FPS oynarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Full ayarlarda anca 15 FPS alır boş boş konuşmayın. Medium ayarlarda 50-60 FPS oynarsınız.

RX550 ile de test yapmıştım geçen sene sonuçta bütçe dostu bir kart Full ayarların bir altı mıydı Full ayar mıydı hatırlayamadım tam ama 30 FPS üzeri aldığıma eminim yanlış bilgi vermeyin lütfen. Single ile Online arasında FPS farkı var mıydı emin değilim bir tek ondan. Bir de Ultra ayarlarda 27 FPS civarı veriyor galiba onlar asıl Full ayar.

1080p de sonuna kadar açmak ayarları işte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar normal ayarlarda Online oynamayı düşünüyorum çok teşekkürler sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…