RX550 - i5 10400F - 8 GB RAM sisteme Minecraft shader önerisi

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben Minecraft'ta başlıkta da yazdığı gibi, RX550 4 GB i5 10400F 8 GB RAM sisteminde iyi bir shader arıyorum, kasmayacak şekilde 60-70 FPS falan alacağım şekilde istiyorum. Önerebileceğiniz iyi bir shader var mı sistemime göre?

Bilgisayarı zorlamak istemiyorsan, Sildur’s Shader veya KUDA Shaders önerebilirim. Bunlar benim önerim, ben kullanıyordum zamanında. Denemek istersen, iyi eğlenceler!

Bsl _8.4 shader packi öneririm 60 civarı FPS alırsın diye tahmin ediyorum.

Sildurs vibrant shaders Lite deneyebilirsin.

Bilgisayarı zorlamak istemiyorsan, Sildur’s Shader veya KUDA Shaders önerebilirim. Bunlar benim önerim, ben kullanıyordum zamanında. Denemek istersen, iyi eğlenceler!
Mondrith App'ten indirme yapıyorumda,hiç biri yok orada. Farklı var mıdır?

Mondrith App'ten indirme yapıyorumda,hiç biri yok orada. Farklı var mıdır?
Önerdiğim shader'leri kendi sitelerinden indirebilirsiniz. Mondrith App'te önerilecek olursam, Chocapic13 veya Lagless shader'larına bakabilirsiniz.

Sorun çözüldü,ben kendime bir shader buldum,ismi mellow shader 75 fps alıyorum ve grafikleride oldukça iyi.
Önerdiğim shader'leri kendi sitelerinden indirebilirsiniz. Mondrith App'te önerilecek olursam, Chocapic13 veya Lagless shader'larına bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…