M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 20 Kasım 2020 #11 LiZarD dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Sistem için yeterlidir.
LiZarD dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Sistem için yeterlidir.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Kasım 2020 #12 LiZarD dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Buna vereceğiniz paranın üstüne 80TL koyarak SHP650V2 alın derim hocam.
LiZarD dedi: THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE LİTEPOWER 450W APFC GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Buna vereceğiniz paranın üstüne 80TL koyarak SHP650V2 alın derim hocam.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 20 Kasım 2020 #13 FSP 500W 60AHBC serisini kullanıyorum RX550 ile yeterli oluyor artıyorda 12V kanalından 450W civarı veriyor. 350 lira fiyatı var.
FSP 500W 60AHBC serisini kullanıyorum RX550 ile yeterli oluyor artıyorda 12V kanalından 450W civarı veriyor. 350 lira fiyatı var.