Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Mart 2021 #11 anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye konu açtım moralim bozuldu kötü dediler CS:GO'da bile drop yersin dediler. Genişletmek için tıkla... Bence arkadaşlar biraz abartmışlar.
anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye konu açtım moralim bozuldu kötü dediler CS:GO'da bile drop yersin dediler. Genişletmek için tıkla... Bence arkadaşlar biraz abartmışlar.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #12 anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye forum açtım herkes kötü dedi performansı leş dedi. Genişletmek için tıkla... Üst düzey oyunları oynatmaz, ama rekabetçi oyunları rahat açan bir kart.
anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye forum açtım herkes kötü dedi performansı leş dedi. Genişletmek için tıkla... Üst düzey oyunları oynatmaz, ama rekabetçi oyunları rahat açan bir kart.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #13 anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye konu açtım moralim bozuldu kötü dediler CS:GO'da bile drop yersin dediler. Şu an bende 560 Ti var 560 Ti kadar mı eski kart Genişletmek için tıkla... Hocam iyi performans demedimki sadece açar dedim.
anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye konu açtım moralim bozuldu kötü dediler CS:GO'da bile drop yersin dediler. Şu an bende 560 Ti var 560 Ti kadar mı eski kart Genişletmek için tıkla... Hocam iyi performans demedimki sadece açar dedim.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #14 Evet, açar. Ama FPS değerini bilemiyorum.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2021 #15 Arnadimo dedi: Üst düzey oyunları oynatmaz, ama rekabetçi oyunları rahat açan bir kart. Genişletmek için tıkla... Kanka Cyberpunk oynamayacağım tek derdim PUBG oynamak. Üzgün Thomas dedi: Hocam iyi performans demedimki sadece açar dedim. Genişletmek için tıkla... Üzgün Anıl
Arnadimo dedi: Üst düzey oyunları oynatmaz, ama rekabetçi oyunları rahat açan bir kart. Genişletmek için tıkla... Kanka Cyberpunk oynamayacağım tek derdim PUBG oynamak. Üzgün Thomas dedi: Hocam iyi performans demedimki sadece açar dedim. Genişletmek için tıkla... Üzgün Anıl
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #16 anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye forum açtım herkes kötü dedi performansı leş dedi. Genişletmek için tıkla... Bende var çok rahat CS:GO oynuyorum. Yüksek ayarlarda 60-100 FPS.
anılDLL dedi: RX 550 nasıldır diye forum açtım herkes kötü dedi performansı leş dedi. Genişletmek için tıkla... Bende var çok rahat CS:GO oynuyorum. Yüksek ayarlarda 60-100 FPS.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2021 #17 Akali Ablanız dedi: Bende var çok rahat CS:GO oynuyorum. Yüksek ayarlarda 60-100 FPS. Genişletmek için tıkla... PUBG oynadın mı peki değerler nasıl?
Akali Ablanız dedi: Bende var çok rahat CS:GO oynuyorum. Yüksek ayarlarda 60-100 FPS. Genişletmek için tıkla... PUBG oynadın mı peki değerler nasıl?
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #18 anılDLL dedi: Kanka Cyberpunk oynamayacağım tek derdim PUBG oynamak. Üzgün Anıl Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda 38-42 FPS alır gibime geliyor, testlerine bakalım.
anılDLL dedi: Kanka Cyberpunk oynamayacağım tek derdim PUBG oynamak. Üzgün Anıl Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda 38-42 FPS alır gibime geliyor, testlerine bakalım.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #19 İyi geceler kral.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #20 anılDLL dedi: PUBG oynadın mı peki değerler nasıl? Genişletmek için tıkla... PUBG Lite yüksek ayarlarda 50 FPS oynadım bir de benim işlemcim i5-2400 ondan denemedim.
anılDLL dedi: PUBG oynadın mı peki değerler nasıl? Genişletmek için tıkla... PUBG Lite yüksek ayarlarda 50 FPS oynadım bir de benim işlemcim i5-2400 ondan denemedim.