anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2021 #21 Akali Ablanız dedi: PUBG Lite yüksek ayarlarda 50 FPS oynadım bir de benim işlemcim i5-2400 ondan denemedim. Genişletmek için tıkla... Lite dehşet hile kaynıyor.
Akali Ablanız dedi: PUBG Lite yüksek ayarlarda 50 FPS oynadım bir de benim işlemcim i5-2400 ondan denemedim. Genişletmek için tıkla... Lite dehşet hile kaynıyor.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #22 Arkadaş yalan söylemiyorsa oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaş yalan söylemiyorsa oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #23 anılDLL dedi: Lite dehşet hile kaynıyor. Genişletmek için tıkla... Bence düşük ayarlarda 50-60 FPS. Arnadimo dedi: Arkadaş yalan söylemiyorsa oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden yalan söyleyeim ki açtığı konulara bakabilirsin.
anılDLL dedi: Lite dehşet hile kaynıyor. Genişletmek için tıkla... Bence düşük ayarlarda 50-60 FPS. Arnadimo dedi: Arkadaş yalan söylemiyorsa oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden yalan söyleyeim ki açtığı konulara bakabilirsin.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #24 Akali Ablanız dedi: Neden yalan söyleyeyim ki açtığı konulara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Videoya dedim hocam niye alındınız .
Akali Ablanız dedi: Neden yalan söyleyeyim ki açtığı konulara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Videoya dedim hocam niye alındınız .
Zeus_Z27 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 209 Yer Türkiye istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2021 #25 Açar.