Ekran kartımı ASUS arez RX550 olarak güncelledim. Önceki ekran kartım GT 630 idi. Sonra fark ettim ki ses yok. HD Audio gözükmüyor. Format attım fakat değişiklik olmadı. Sürücülerim güncel. Monitörüm VGA bir de bunun için HDMI dönüştürücü kullandım. Tüm ihtimalleri yazdım. Aşağıya da alakalı görselleri bırakıyorum.
Saatin yanindaki Ses seviyesi simgesine tiklayin. Ses seviyesi barinin uzerinde aktif ses cikis aygiti gorunur. Sizde muhtemelen AMD High Definition Audio Device yaziyordur. O yaziyi tiklayin. Acilan menuden High Definition Device'i secin.
Saatin yanindaki Ses seviyesi simgesine tiklayin. Ses seviyesi barinin uzerinde aktif ses cikis aygiti gorunur. Sizde muhtemelen AMD High Definition Audio Device yaziyordur. O yaziyi tiklayin. Acilan menuden High Definition Device'i secin.
Ses çıkış yerinde sadece AMD High Definition Audio Device çıkıyor. Benim de sorunum bu zaten. Dünden beri denedim. Format attım faka bir çözüme ulaşmadı.
Gördüğünüz gibi hiçbir şey çıkmıyor. Çakışma denilen bir olay varmış. Bu olabilir mi? Ekran kartının içinde ses kartı oluyormuş. Devre dışı kalabiliyormuş.
Hocam driveri DDU ile kaldırın . Ses gelecek mi bir bakalım. eğer gelirse hocam, driveri kurarken hdmı ses sürücüsünü kurmayın ancak böyle çözeriz gibi
Hocam driveri DDU ile kaldırın . Ses gelecek mi bir bakalım. eğer gelirse hocam, driveri kurarken hdmı ses sürücüsünü kurmayın ancak böyle çözeriz gibi
DDU arayüzünde ses kartı ve grafik kartıydı sanırım iki seçenek çıkıyor. Öncelikle hangisini seçeyim? Diğer bir soracağım soru hangi driverı kaldırayım?