RX550 ve i7 3770 ile Minecraft yayını yapılır mı?

Aynı sistemi 3500-4000 TL ye toplayabilirsiniz ama size kalmış.

Ben ya hazır sistem alacağım ya da monitör ve kasayı ayrı ayrı alacağım. Uygun fiyata sadece kasa ve monitör atar mısınız lütfen taksitle ödeyebiliyorum da.

Bütçeniz nedir? Size yardımcı olabilirim.

Ben taksitle ödeyebiliyorum o yüzden maalesef hazır sistemlere bakmak durumundayım toplama yaparsam aylık daha fazla ödeyeceğim ve taksit de yapmıyorlar genelde.

Monitör ve diğer ıvır zıvırlar maksimum 1500TL eder. O kasaya 5000 TL vermek 3000TL'yi çöpe atmak demek.

Hocam bu sistemi alacağınıza daha güzel kasalar var kazık yersiniz. Parçalar 2. el. Tabii siz bilirsiniz çok pişman oolac
6000 tl bütçem var hazır sistem veya kasa ve monitör ayrı sekilde atar mısınız çok mutlu olurum

RAM'i 16 GB yapıp yayında açabilirsiniz.Daha düşük özelliklerle denemeler var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeniz nedir? Size yardımcı olabilirim.
6000 TL lik bütçem var 6400e kadar da çıkabilir. Taksitle ödeyebiliyorum o yüzden toplama yapamam hazır sistem veya sadece kasa ve monitör önerirseniz çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…