T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #11 Aorus dedi: Ekran kartına overclock yapılırsa gereken PSU artar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Fazla bir şey beklemeyin o ekran kartından. Ekran kartına ne kadar bütçe ayırdınız? Kaça alacaksınız?
Aorus dedi: Ekran kartına overclock yapılırsa gereken PSU artar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Fazla bir şey beklemeyin o ekran kartından. Ekran kartına ne kadar bütçe ayırdınız? Kaça alacaksınız?
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 8 Ekim 2020 #12 TimorYuan2 dedi: Sanmıyorum. Fazla bir şey beklemeyin o ekran kartından. Ekran kartına ne kadar bütçe ayırdınız? Kaça alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Maks 600.
TimorYuan2 dedi: Sanmıyorum. Fazla bir şey beklemeyin o ekran kartından. Ekran kartına ne kadar bütçe ayırdınız? Kaça alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Maks 600.
T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #13 Aorus dedi: Maks 600. Genişletmek için tıkla... İkinci el olur mu?