RX550 vs. RAM + SSD

Okan0519

Hectopat
APU sistem bir bilgisayar var. ekstra bir ekran kartım yok ,İşin kötü yanı bilgisayarda SSD De bulunmuyor. kısıtlı bir bütcem var 550-600 TL arası, demek istediğim RX550 - bu fiyat aralığında rakipleri 600 TL bütcem var şu kadar koy şunu al demeyin. ya da 240 GB SSD ve 8 GB RAM şu an RAM'imin bir kısmını APU'ya vermek zorunda olduğumdan kaynaklı RAM'im düşük ve sistemde SSD yok. tavsiyeleriniz nelerdir?

Arkadaşlar işlemcim R3 2200G çeşitli edindiğim bilgilere göre RX550 daha iyi FPS veriyor ama emin değilim çok da hakim oldugum söylenemez bu konuya.

Arkadaşlar işlemcim R3 2200G çeşitli edindiğim bilgilere göre RX550 daha iyi FPS veriyor ama emin değilim çok da hakim oldugum söylenemez bu konuya.

Evet oyundan oyuna değişse de 20 FPS daha fazla FPS veriyor. 20 FPS için değer mi bilmem.

Bildirim gelmedi sanırım
Evet oyundan oyuna değişse de 20 FPS daha fazla FPS veriyor. 20 FPS için değer mi bilmem.

Bu arada dediğim gibi sistemde hiç SSD yok kullandıgım Şu anki RAM 8 GB Corsair Vengeance 3000MHz CL değerini hatırlamıyorum.

R3 2200G RX 550'den güçlü RX 570 veya RX 580 olabilir.

600 TL bütce var diyorum ama üstüne çıkıyosunuz arkadaşlar lütfen yani bu arada anakart A320M-E Adata SU630 240 GB iyi olur mu kararımı verdim sadece hangi SSD'yi alacağımı düşünüyorum e tabii birazda indirim kovalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…