RX5500 4 GB vs RX580 8 GB vs 1650 Super vs 1660

Bütçe
2100
İsteyeyim hocam ancak anakartı daha 10 gün sonra falan alacağım.O yüzden benim deneme şansım yok. Memtest isteyip geliyorum. Süresi ne kadar olsun?

Gskill olan 2.eldir yazmış acaba ben alınca 3.el mi oluyor yoksa ben alınca 2.el mi.

Her kullanıcıdan Memtest isteyin. Ama XPG hunter daha mantıklı geldi bana.
Hocam çalıştığı video falan varmı dediğimde yok demişti. Mentest yapabilir mi sorup geliyorum. Süresi ne kadar olmalı 30dk yeter mi?

En az 1.5 saati geçsin test.

O testler hakkında pek bir bilgim yok maalesef kusura bakmayın. Yanlış bilgi de vermek istemem, @NorinRadd yardımcı olabilir tekrardan.

Bana sormamışsınız zaten tam görmemişim pardon.

Gskill olan ilana eklemiş zaten hocam. Bu arada anakart Gigabyte b450m veya b550m olacak,mavi ekran sorunu falan olurmu?
O ilana eklendiğine kanmayın. Benim aldığım ilanda adam test yapmış tarihi de yeni. Testlerde max 74 derece gözüküyor bende daha fazla. Yani canlı olarak test isteyin.

O ilana eklendiğine kanmayın. Benim aldığım ilanda adam test yapmış tarihi de yeni. Testlerde max 74 derece gözüküyor bende daha fazla. Yani canlı olarak test isteyin.
En az 1.5 saati geçsin test.
Hocam testi sadece RipjawS olan yaparım dedi onun yapmasını bekliyorum. Gonderince ben buraya yükleyeyim sız bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…