RX5500 XT için en iyi mining ayarı

Kardeşim ekran kartının BIOS yedeğini al kesinlikle. Videodakileri takip etmen yeterlidir.
Tamam hallettikten sonra buraya sonuçları atacağım.
Kardeşim ekran kartının BIOS yedeğini al kesinlikle. Videodakileri takip etmen yeterlidir.
Son olarak ekran kartı için driver yüklemem gerekiyor mu herhangi bir yerden?
Videodakileri aynen yaptım ancak yeniden başlattıktan sonra açılmadı Windows ve sistem geri yükleme yaparak kurtardım. Radeon'dan ayarladım ve bir miktar kazdım. Şimdi yeni başlık açtım oraya attım her şeyi.

Son düzenleme:
Bios yedeğini nasıl alacağız 28 mh güzel bir değer daha çok kazandırabilir. Attığın videoyu ya
Gpu-z bios save yaz bulursun.28 mh de stabilite sağlayamadım. wattman ile uğraşabilirsin.Eğer stabil yapabilirsen ayarlarını buraya atabilir misin ?

Son düzenleme:
Bu ayarları yaptıktan sonra PCyi aktif olarak kullanırken aynı anda minng de yapabilir miyim

Oyun haricinde çoğu şeyi yapabilirsin.
Rica etsem yardımcı olabilir misin özelden
Hocam ayarları radeondan yaptım güzel bir ayar bulup ama bios yedeğini almayı unuttum sıkıntı olurmu ve bir sorm daha olucak gpu %100 olarak çalışıyor normal midir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…