Bütçem düşük hazır sistem arıyorum Teknobiyotik'ten alacaktım işlemcisi kötü diyorlar bende bunu buldum ekran kartı düşük geldi gozume ama zaten sadece Valorant oynayacağım belki CS falanda oynarim düşük ayarlarda oynasam keyifli oynar mıyım?
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Özelleştirilebilir GameGaraj masaüstü ve dizüstü oyuncu bilgisayarları ile sadece size özel oyun deneyimi için en iyi donanımı seçme imkanı. Oyun ve iş ihtiyaçlarınıza göre mükemmel bir sistem oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Siparişlerinizi en geç 3 iş günü içerisinde kargoya teslim...
Özelleştirilebilir GameGaraj masaüstü ve dizüstü oyuncu bilgisayarları ile sadece size özel oyun deneyimi için en iyi donanımı seçme imkanı. Oyun ve iş ihtiyaçlarınıza göre mükemmel bir sistem oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Siparişlerinizi en geç 3 iş günü içerisinde kargoya teslim...