Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 4 Haziran 2022 #11 Troll Face dedi: Hocam sabit bir şekilde alamaz ama. Genişletmek için tıkla... Kastım 300 FPS.
Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #12 Troll Face dedi: Yalnız o kart ile o FPS'leri almazsın. (destekler) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RX 550 bile oynatıyor.
Troll Face dedi: Yalnız o kart ile o FPS'leri almazsın. (destekler) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RX 550 bile oynatıyor.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 4 Haziran 2022 #13 Hououin Kyouma dedi: Kastım 300 FPS. Genişletmek için tıkla... Hoca CS:GO oynarken en düşük ayarlarda da alsa 240FPS sabit alamaz. Arada illaki drop girer. Ancak alınabilir.
Hououin Kyouma dedi: Kastım 300 FPS. Genişletmek için tıkla... Hoca CS:GO oynarken en düşük ayarlarda da alsa 240FPS sabit alamaz. Arada illaki drop girer. Ancak alınabilir.
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 4 Haziran 2022 #14 İlkan Türkyılmaz dedi: RX560 ile Ryzen 5 5600X almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Elinizde şuanda var mı? Almayı mı planlıyorsunuz? Almayı planlıyorsanız hiç mantıklı bir seçim değil.
İlkan Türkyılmaz dedi: RX560 ile Ryzen 5 5600X almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Elinizde şuanda var mı? Almayı mı planlıyorsunuz? Almayı planlıyorsanız hiç mantıklı bir seçim değil.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 4 Haziran 2022 #15 Troll Face dedi: Hoca CS:GO oynarken en düşük ayarlarda da alsa 240FPS sabit alamaz. Genişletmek için tıkla... Sen daha bir şey görmemişsin.
Troll Face dedi: Hoca CS:GO oynarken en düşük ayarlarda da alsa 240FPS sabit alamaz. Genişletmek için tıkla... Sen daha bir şey görmemişsin.
İlkan Türkyılmaz Femtopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #16 cilgincocuk34 dedi: Elinizde şuanda var mı? Almayı mı planlıyorsunuz? Almayı planlıyorsanız hiç mantıklı bir seçim değil. Genişletmek için tıkla... Almayı planlıyorum ama sanırım 1650 almaya karar verdim emin değilim sizin öneriniz nedir acaba
cilgincocuk34 dedi: Elinizde şuanda var mı? Almayı mı planlıyorsunuz? Almayı planlıyorsanız hiç mantıklı bir seçim değil. Genişletmek için tıkla... Almayı planlıyorum ama sanırım 1650 almaya karar verdim emin değilim sizin öneriniz nedir acaba