RX560 350W PSU ile kullanma

Makaleler
1
i3-9100F - RX560 4 GB içeren bir sistem topladım fakat hesaplarım tutmadı ve para 500W PSU almaya yetmedi.
Elimde 300W real 350W peak bir Everest PSU var, oyun vs oynamadan bilgisayara güç bindirmeden kullanmak sorun olur mu? 2 hafta kadar.

i3-9100F - RX560 4 GB içeren bir sistem topladım fakat hesaplarım tutmadı ve para 500W PSU almaya yetmedi.
Elimde 300W real 350W peak bir Everest PSU var, oyun vs oynamadan bilgisayara güç bindirmeden kullanmak sorun olur mu? 2 hafta kadar.
Yük bindirmezsen sorun olacağını sanmam ama oyun falan açma :D

Sorun olmaz kullanabilirsiniz. Ama madem 2 hafta sonra yeni bir PSU alacaksınız dediğiniz gibi fazla yük bindirmemeye çalışın sisteme.Macera aramaya gerek yok.😁

Eğer oyundayken güç yetmezse bilgisayar ototmatik olarak kapanır. Onun dışında bir sorun olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı