Hocam YouTube testler her zaman doğruyu göstermez oyun drop yer en düşük ayarlarda oynatır ama soğutucusu iyi değilse sabit FPS vermez biraz daha iyi bir ekran kartı alsa onun yerine rahatça oynar RAM çift kanal ise belki yine oynatır.
İşlemciniz ve ekran kartınız benimkinden daha iyi. 8 GB RAM ile oynayabilirsiniz. +8 GB RAM daha ekleme şansınız olursa iyi olur. Oyunu High-Med karışık 40 Fps'lerle oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Önceden açtığım konuları hatırlayanlar bilir, oyunda uzun saatler geçirerek bitirmiştim. Yakın zamanda tekrardan başladım ve oyundaki görselliğe ve animasyon kalitesine yeniden kendimi kaptırdım. Bazen açık dünyada atımla ağır ağır yürüyor bazense avcılık ve balıkçılıkla para kazanıp kampımı...
www.technopat.net
Ayrıca bizzat kendi deneyimlerimle hazırladığım en detaylı grafik rehberinide buraya bırakayım.
Öncelikle herkese merhaba. Uzun bir zamandır bu rehberi hazırlamak istiyordum. Forumdaki birçok kişide RDR2 detaylı grafik ayarları rehberi hazırlamam gerektiğini dile getirmişti. Bu rehberi hazırlamamdaki en büyük sebep düşük seviyeli bir sistemle bile oyunu gayet iyi seviyede oynayabilmiş...
Hocam YouTube testler her zaman doğruyu göstermez oyun drop yer en düşük ayarlarda oynatır ama soğutucusu iyi değilse sabit FPS vermez biraz daha iyi bir ekran kartı alsa onun yerine rahatça oynar RAM çift kanal ise belki yine oynatır.