RX560 sistem oyun tavsiyesi

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
İşlemci = Ryzen 5 3500X.
Ekran kartı = RX560 4 GB.
RAM = 8 GB 3200 MHz.

Merhabalar sistemin ana bileşenleri bu şekilde 1080p orta ayarlarda 45 FPS vermesi bana yeterlidir.
Genelde araba yarış tarzı veya FPS aksiyon türü oyunları seviyorum BF serisi Call of Duty serisi gibi...
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Araba yarışı olarak Forza Horizon 4 iyidir, Need for Speed Heat de çok güzel olmasa da çeşitli modifiye seçenekleri sayesinde vakit geçirilebilecek bir oyun. FPS olarak ise Half Life serisi, Doom, Doom Eternal, Resident Evil Village ve Dishonored önerebilirim.

Araba yarışı olarak Forza Horizon 4 iyidir, Need for Speed Heat de çok güzel olmasa da çeşitli modifiye seçenekleri sayesinde vakit geçirilebilecek bir oyun. FPS olarak ise Half-Life serisi, Doom, Doom Eternal, Resident Evil Village ve Dishonored önerebilirim.

Hocam Forza Horizon 4 oynuyorum zaten gerçekten çok seviyorum.
NFS Heat oynamadım ama forumlarda okuduğum kadarı ile pek beğenilmiyor yine de bir bakacağım teşekkürler.
Onun dışında resident evim village ve Half-Life serisine başlamak istiyordum zaten sağ olun öneriler için.
Bu arada FPS değerleri 45+ olur değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı