RX560 sistem varken Xbox Series S alınır mı?

hangisini tercih edeyim

• xbox series s almak

Oy: 10 45,5%
  • bilgisayarı yükseltmek

Oy: 12 54,5%

• Oy verenlerin toplamı
    22

hasan tahsin21

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Xbox Series S almayı düşünüyorum ancak elimde RX560, AMD FX6300, 12 (8+4)GB DDR3 RAM var.
Sizce Xbox Series S alim mi? Yoksa bilgisayarı mı yükseltim?

Bütçe: 4000TL.
Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar. Xbox Series S almayı düşünüyorum ancak elimde RX560, AMD FX6300, 12 (8+4)GB DDR3 RAM var.
Sizce Xbox Series S alim mi? Yoksa bilgisayarımı yükseltim?

Bütçe: 4000TL.
Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar.

Alınmaz bence. Alıcaksan özel oyunlar için PS4 veya PS5 al.

Bilgisayarı yükseltmenin yolu anakart güncellemesinden başlıyor. Çünkü çok yüksek ihtimalle yükselteceğiniz ekran kartı işlemciye darboğaz yaptıracak. Yani işlemciyi yükseltmeniz gerekiyor. Anakartınız muhtemelen AM4 destekli değil. Yani alacağınız işlemci muhtemelen anakartınızla uyumlu olmayacak.
Bununla birlikte anakartı güncellediniz, işlemciyi de ayarladınız diyorum. Üçüncü adım RAM. DDR 4 RAM'lere geçmeniz gerekiyor.
Son olarak yükselteceğiniz parça ekran kartı. Hepsini toplarsanız muhtemelen 4000 TL olan bütçenizi esnetmeniz gerekecek. Uğraşınız da cabası. Tabii son karar sizin.

Series S ve Game Pass iyi bir ikili olacaktır. Rekabetçi oyunları da bilgisayarından oynarsın.

@hasan tahsin21 benim bilgisayarımda i5 8400 ve RX 580 8 GB var.
Yinede Series S aldım. Gayet memnunum. Bazı oyunları Series S'te, bazılarını PC'de oynuyorum. Ayrıca GP Ultimate ile hem PC hem konsolda GP oyunlarını oynuyorum.

@hasan tahsin21 benim bilgisayarımda i5 8400 ve RX 580 8 GB var.
Yinede Series S aldım. Gayet memnunum. Bazı oyunları Series S'te, bazılarını PC'de oynuyorum. Ayrıca GP Ultimate ile hem PC hem konsolda GP oyunlarını oynuyorum.

Aslında Xbox Series S almayı düşünüyordum ama aklıma bilgisayarı yükseltip bilgisayarda da Game Pass alıp oynayabileceğim geldi o yüzden sormak istedim.
Bilgisayarı yükseltmenin yolu anakart güncellemesinden başlıyor. Çünkü çok yüksek ihtimalle yükselteceğiniz ekran kartı işlemciye darboğaz yaptıracak. Yani işlemciyi yükseltmeniz gerekiyor. Anakartınız muhtemelen AM4 destekli değil. Yani alacağınız işlemci muhtemelen anakartınızla uyumlu olmayacak.
Bununla birlikte anakartı güncellediniz, işlemciyi de ayarladınız diyorum. Üçüncü adım RAM. DDR 4 RAM'lere geçmeniz gerekiyor.
Son olarak yükselteceğiniz parça ekran kartı. Hepsini toplarsanız muhtemelen 4000 TL olan bütçenizi esnetmeniz gerekecek. Uğraşınız da cabası. Tabii son karar sizin.
Peki elimdeki parçaları satsam ne kadar eder?

O parayı da 4000TL'nin üstüne koysam nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı