D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar ben RX 560 kartım ile voltaj ayarları kapalı: Core clock 1350 MHz. Memory clock ise 1750 MHz Bu değerlere ulaştım, eğer voltaj verirsem sizce daha da artar mı bu değerler?
Arkadaşlar ben RX 560 kartım ile voltaj ayarları kapalı: Core clock 1350 MHz. Memory clock ise 1750 MHz Bu değerlere ulaştım, eğer voltaj verirsem sizce daha da artar mı bu değerler?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.425 Makaleler 3 Çözümler 58 15 Nisan 2021 #2 MorePowerTool ile daha fazla O.C. edebilirsiniz fakat stabil olmaz.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 15 Nisan 2021 #3 Voltaj vermeni önermem. AMD'nin verdiği Max ayarlarda kalsın. Kartın ömrünü tüketmeye ve PC'ni öldürmeye gerek yok.
Voltaj vermeni önermem. AMD'nin verdiği Max ayarlarda kalsın. Kartın ömrünü tüketmeye ve PC'ni öldürmeye gerek yok.
kebab destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 15 Nisan 2021 #4 Artar da güç devresini zayıflatırsın.
D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #5 emircanunlts dedi: Morepowertool ile daha fazla O.C. Edebilirsiniz fakat stabil olmaz. Genişletmek için tıkla... Afterburner üzerinden yapsam daha iyi olur değil mi? Is That A SKYLINE dedi: Voltaj vermeni önermem. AMD'nin verdiği Max ayarlarda kalsın. Kartın ömrünü tüketmeye ve PC'ni öldürmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... AMD ayarlarını hiç ellemedim, Radeon Software'den yapsam daha yüksek değerlere çıkabilir miyim*
emircanunlts dedi: Morepowertool ile daha fazla O.C. Edebilirsiniz fakat stabil olmaz. Genişletmek için tıkla... Afterburner üzerinden yapsam daha iyi olur değil mi? Is That A SKYLINE dedi: Voltaj vermeni önermem. AMD'nin verdiği Max ayarlarda kalsın. Kartın ömrünü tüketmeye ve PC'ni öldürmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... AMD ayarlarını hiç ellemedim, Radeon Software'den yapsam daha yüksek değerlere çıkabilir miyim*
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 15 Nisan 2021 #6 darknight3457 dedi: Arkadaşlar ben RX 560 kartım ile voltaj ayarları kapalı: Core clock 1350 MHz. Memory clock ise 1750 MHz Bu değerlere ulaştım, eğer voltaj verirsem sizce daha da artar mı bu değerler? Genişletmek için tıkla... Yap ta zaten kart sıkıntısı var bozda karşısında otur.
darknight3457 dedi: Arkadaşlar ben RX 560 kartım ile voltaj ayarları kapalı: Core clock 1350 MHz. Memory clock ise 1750 MHz Bu değerlere ulaştım, eğer voltaj verirsem sizce daha da artar mı bu değerler? Genişletmek için tıkla... Yap ta zaten kart sıkıntısı var bozda karşısında otur.
D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #7 ReloadingData dedi: Yap ta zaten kart sıkıntısı var bozda karşısında otur. Genişletmek için tıkla... Bozacağımı nereden biliyorsun? Riski göze almışım ki yapacağım bu işi.
ReloadingData dedi: Yap ta zaten kart sıkıntısı var bozda karşısında otur. Genişletmek için tıkla... Bozacağımı nereden biliyorsun? Riski göze almışım ki yapacağım bu işi.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 15 Nisan 2021 #8 darknight3457 dedi: Bozacağımı nereden biliyorsun? Riski göze almışım ki yapacağım bu işi. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
darknight3457 dedi: Bozacağımı nereden biliyorsun? Riski göze almışım ki yapacağım bu işi. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 15 Nisan 2021 #9 darknight3457 dedi: Bozacağımı nereden biliyorsun? Riski göze almışım ki yapacağım bu işi. Genişletmek için tıkla... Yapacaksan Sapphire trixx üzerinden yap. Afterburner'da voltaj ayarı kapalı olabiliyor. Ve 15-15 ver. Bilgisayar donarsa benim sorumluluğumda değil. Ama Sapphire trixx yükliceksen MSI Afterburner'i sil. Karışmasın.
darknight3457 dedi: Bozacağımı nereden biliyorsun? Riski göze almışım ki yapacağım bu işi. Genişletmek için tıkla... Yapacaksan Sapphire trixx üzerinden yap. Afterburner'da voltaj ayarı kapalı olabiliyor. Ve 15-15 ver. Bilgisayar donarsa benim sorumluluğumda değil. Ama Sapphire trixx yükliceksen MSI Afterburner'i sil. Karışmasın.
D darknight3457 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #10 Is That A SKYLINE dedi: Yapacaksan Sapphire trixx üzerinden yap. Afterburner'da voltaj ayarı kapalı olabiliyor. Ve 15-15 ver. Bilgisayar donarsa benim sorumluluğumda değil. Genişletmek için tıkla... Trixx daha geniş bir programsa onu kullanabilirim, donması sorun değil.
Is That A SKYLINE dedi: Yapacaksan Sapphire trixx üzerinden yap. Afterburner'da voltaj ayarı kapalı olabiliyor. Ve 15-15 ver. Bilgisayar donarsa benim sorumluluğumda değil. Genişletmek için tıkla... Trixx daha geniş bir programsa onu kullanabilirim, donması sorun değil.