w1nglessbird

Hectopat
Daha fazla  
Sistem.
RX560 4 GB.
i7-4790
1000W PSU.
8 GB RAM DDR3.
Oyunda Low ayarlarda bile çok fazla FPS düşmesi yiyorum ama lakin Rainbow6, Apex Legends ve Detroit Become Human da hiçbir sorun çıkmıyor. Bir çözümü var mı FPS dropun?

Warzone çok fazla RAM kullanıyor. Bende senin sistemine benzer bir sistemde denemiştim büyük ihtimalle sorun RAM yetmiyor.

Warzone RAM kullanımı 16 GB'ı buluyor RAM takviyesi yapın ayrıca konu dışı ama 1000W PSU biraz abartı olmuş sanki.

16 GB RAM yapın.
[/neden 1000w psu var]

Warzone çok fazla RAM kullanıyor. Bende senin sistemine benzer bir sistemde denemiştim büyük ihtimalle sorun RAM yetmiyor.

Bu ay içi RAM almayı düşünüyorum ama alana kadar FPS bir tık daha iyi yapmak için bir şey yapılabilir mi?

Bu ay içi RAM almayı düşünüyorum ama alana kadar FPS bir tık daha iyi yapmak için bir şey yapılabilir mi?

FPS artışı olur. Yediğiniz dropları da engeller. Ama elinizde bütçe varsa yeni nesil RAM, anakart, işlemciye geçmenizde büyük fayda var hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…