RX5600 XT vs 1660 Gaming super X

Bütçe
6000
Bi kez 3600'e A320 yakışmaz birde o Powerboost kasa PSU alınmaz. Kendi yaptığınız şekilde zaten aşıyor ben 6500'e göre bir sistem yapacağım.

Aynı ikiliyi daha kaliteli yaptım:

M.2 yerine SATA SSD+HDD daha mantıklı geldi.

Bi kez 3600'e A320 yakışmaz bir de o powerboost kasa PSU alınmaz. Kendi yaptığınız şekilde zaten aşıyor ben 6500'e göre bir sistem yapacağım.

Aynı ikiliyi daha kaliteli yaptım:

M.2 yerine SATA SSD+HDD daha mantıklı geldi.

1 TB 64 MB 7200 RPM HDD elimde mevcut zaten. Sizin gösterdikleriniz yerine şunlar nasıl olur zaten pek fark yok.
Yine de M.2 kullanma derseniz bunlara ek bir SSD tavsiyesi alabilirim(oyunları HDD'ye kuracağım).

1 TB 64 MB 7200 RPM HDD elimde mevcut zaten. Sizin gösterdikleriniz yerine şunlar nasıl olur zaten pek fark yok.
Yine de M.2 kullanma derseniz bunlara ek bir SSD tavsiyesi alabilirim(oyunları HDD'ye kuracağım).

Anakart ve kasa tercihi kötü ve fiyatlar gereksiz pahalı.

HDD ve SSD çıkarıp bu M.2 SSD alabilirsiniz:

Sizin gösterdiğiniz sistem hoşuma gitti fakat her parçayı farklı sitelerden almışsınız. Ben onları ayrı ayrı sipariş edersem montajda zorluk yaşarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı