M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 RX570 4 GB mining ayarları nedir? Nasıl yaparım? Yardım edebilir misiniz? Ekran kartım:https://www.hepsiburada.com/powerco...-karti-axrx-570-4gbd5-3dhd-oc-pm-HB00000AHD2B
RX570 4 GB mining ayarları nedir? Nasıl yaparım? Yardım edebilir misiniz? Ekran kartım:https://www.hepsiburada.com/powerco...-karti-axrx-570-4gbd5-3dhd-oc-pm-HB00000AHD2B
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 13 Mart 2021 #2 4 GB ile mining yapılamaz.
srdryldrm Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 288 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 Etherium madenciliği yapamazsınız ama ravencoin madenciliği yapabilirsiniz. Youtube'da epeyce rehber video bulursunuz.
Etherium madenciliği yapamazsınız ama ravencoin madenciliği yapabilirsiniz. Youtube'da epeyce rehber video bulursunuz.
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #4 372121 dedi: 4 GB ile mining yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Daha ne kazacağımı söylemeden atlamasaydın keşke. srdryldrm dedi: Etherium madenciliği yapamazsınız ama ravencoin madenciliği yapabilirsiniz. Youtube'da epeyce rehber video bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Raven coin kazacağım ama video bulamadım biliyorsan atabilir misin?
372121 dedi: 4 GB ile mining yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Daha ne kazacağımı söylemeden atlamasaydın keşke. srdryldrm dedi: Etherium madenciliği yapamazsınız ama ravencoin madenciliği yapabilirsiniz. Youtube'da epeyce rehber video bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Raven coin kazacağım ama video bulamadım biliyorsan atabilir misin?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 13 Mart 2021 #5 Mining artık 4GB desteklemiyor. 8GB modellerine bakabilirsiniz. Bir de tek kart ile yapacaksanız yapmayın daha iyi.
Mining artık 4GB desteklemiyor. 8GB modellerine bakabilirsiniz. Bir de tek kart ile yapacaksanız yapmayın daha iyi.
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #6 557260 dedi: Mining artık 4GB desteklemiyor. 8GB modellerine bakabilirsiniz. Bir de tek kart ile yapacaksanız yapmayın daha iyi. Genişletmek için tıkla... btc kasacağım demedim.
557260 dedi: Mining artık 4GB desteklemiyor. 8GB modellerine bakabilirsiniz. Bir de tek kart ile yapacaksanız yapmayın daha iyi. Genişletmek için tıkla... btc kasacağım demedim.
srdryldrm Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 288 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #7 mehmetickalu dedi: Daha ne kazacağımı söylemeden atlamasaydın keşke. Raven coin kazacağım ama video bulamadım biliyorsan atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel anlatıyor Burak Demiralp
mehmetickalu dedi: Daha ne kazacağımı söylemeden atlamasaydın keşke. Raven coin kazacağım ama video bulamadım biliyorsan atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok güzel anlatıyor Burak Demiralp
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #8 srdryldrm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok sağol
srdryldrm dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... çok sağol