13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 FSR 3 modunu aktif etmek istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum, yardım edebilecek varsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2024
FSR 3 modunu aktif etmek istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum, yardım edebilecek varsa sevinirim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 10 Nisan 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun içinden nasıl aktif edeceğim? Alttakini indirmeliyim değil mi? @GFYT Dosya Ekleri Screenshot_195.png 48 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyun içinden nasıl aktif edeceğim? Alttakini indirmeliyim değil mi? @GFYT
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 10 Nisan 2024 #4 13Genco dedi: Oyun içinden nasıl aktif edeceğim? Alttakini indirmeliyim değil mi? @GFYT Genişletmek için tıkla... Evet, alttakini indirmelisin. Artı 0 Eksi
13Genco dedi: Oyun içinden nasıl aktif edeceğim? Alttakini indirmeliyim değil mi? @GFYT Genişletmek için tıkla... Evet, alttakini indirmelisin.
KS KS 13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #5 GFYT dedi: Evet, alttakini indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Ya ben indirdimde ama performans artışı olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Evet, alttakini indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Ya ben indirdimde ama performans artışı olmadı maalesef.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 10 Nisan 2024 #6 13Genco dedi: Ya ben indirdimde ama performans artışı olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam olması lazım, MSI Afterburner ile degerleri takip ediyorsun degil mi? Artı 0 Eksi
13Genco dedi: Ya ben indirdimde ama performans artışı olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam olması lazım, MSI Afterburner ile degerleri takip ediyorsun degil mi?
KS KS 13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #7 GFYT dedi: Hocam olması lazım, MSI Afterburner ile degerleri takip ediyorsun degil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ediyorum ama bir artış olmadı sildim şimdi oyun dosyalarından acaba oyun sürümü etkilimi. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Hocam olması lazım, MSI Afterburner ile degerleri takip ediyorsun degil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ediyorum ama bir artış olmadı sildim şimdi oyun dosyalarından acaba oyun sürümü etkilimi.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 10 Nisan 2024 #8 13Genco dedi: Evet hocam ediyorum ama bir artış olmadı sildim şimdi oyun dosyalarından acaba oyun sürümü etkilimi. Genişletmek için tıkla... Etkili olabilir, orijinalinde FSR var zaten RDR2'de neden 3.0 istiyorsun spesifik olarak? Artı 0 Eksi
13Genco dedi: Evet hocam ediyorum ama bir artış olmadı sildim şimdi oyun dosyalarından acaba oyun sürümü etkilimi. Genişletmek için tıkla... Etkili olabilir, orijinalinde FSR var zaten RDR2'de neden 3.0 istiyorsun spesifik olarak?
KS KS 13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #9 2 kat daha fazla FPS verdirdiği için bunda 45- 50 arası FPS alıyorum saint denis civarında 20 30'lara kadar düşüyor maalesef. Artı 0 Eksi
2 kat daha fazla FPS verdirdiği için bunda 45- 50 arası FPS alıyorum saint denis civarında 20 30'lara kadar düşüyor maalesef.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 10 Nisan 2024 #10 13Genco dedi: 2 kat daha fazla FPS verdirdiği için bunda 45- 50 arası FPS alıyorum saint denis civarında 20 30'lara kadar düşüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Windowed bordless + DX12 yapman lazım FSR3.0 calısması icin. Artı 0 Eksi
13Genco dedi: 2 kat daha fazla FPS verdirdiği için bunda 45- 50 arası FPS alıyorum saint denis civarında 20 30'lara kadar düşüyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Windowed bordless + DX12 yapman lazım FSR3.0 calısması icin.