13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 FSR 3 modunu aktif etmek istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum, yardım edebilecek varsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2024
FSR 3 modunu aktif etmek istiyorum ama nasıl indireceğimi bilmiyorum, yardım edebilecek varsa sevinirim.
KS KS 13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #11 GFYT dedi: Windowed bordless + DX12 yapman lazım FSR3.0 calısması icin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten @GFYT hocam şu videoyu izledimde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adam ile aynı ayarları yapmamıza rağmen bende 3900 MB hafıza harcanıyor adamda ise 3600. Son düzenleme: 10 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Windowed bordless + DX12 yapman lazım FSR3.0 calısması icin. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten @GFYT hocam şu videoyu izledimde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adam ile aynı ayarları yapmamıza rağmen bende 3900 MB hafıza harcanıyor adamda ise 3600.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 10 Nisan 2024 #12 13Genco dedi: Öyle zaten. @GFYT hocam şu videoyu izledimde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adam ile aynı ayarları yapmamıza rağmen bende 3900 MB hafıza harcanıyor adamda ise 3600. Genişletmek için tıkla... Hocam arka planda acık uygulamalar olabilir, harici mod olabilir. Cok etken var, aynı olmaz. Artı 0 Eksi
13Genco dedi: Öyle zaten. @GFYT hocam şu videoyu izledimde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adam ile aynı ayarları yapmamıza rağmen bende 3900 MB hafıza harcanıyor adamda ise 3600. Genişletmek için tıkla... Hocam arka planda acık uygulamalar olabilir, harici mod olabilir. Cok etken var, aynı olmaz.
KS KS 13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #13 GFYT dedi: Hocam arka planda acık uygulamalar olabilir, harici mod olabilir. Cok etken var, aynı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben bir format atıp geleceğim hocam. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Hocam arka planda acık uygulamalar olabilir, harici mod olabilir. Cok etken var, aynı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben bir format atıp geleceğim hocam.