Ekran kartı üzerinde düğmeyi diyorsanız sol tarafa çektiğinizde sessiz moda alıyor ve frekans düşürüyor daha sessiz ve serin çalışmasını sağlıyor tabi FPS'den ödün veriyorsunuz, sağ tada çekerseniz performans mod alıyor frekans artıyor kart biraz daha agresif çalışıyor.Merhabalar, başlıktaki karta sahibim. Üstünde Game BIOS vs yazıyor. Olayı nedir? Kısaca anlatırsanız sevinirim teşekkürler.
Dostum bende ki tek fark sıcaklığın düşük olması fps değerleri aynıEkran kartı üzerinde düğmeyi diyorsanız sol tarafa çektiğinizde sessiz moda alıyor ve frekans düşürüyor daha sessiz ve serin çalışmasını sağlıyor tabi FPS'den ödün veriyorsunuz, sağ tada çekerseniz performans mod alıyor frekans artıyor kart biraz daha agresif çalışıyor.
Radeondan eğer bakarsan frekans düştüğünü görürsün oynadığın oyunla alakalıdır. Mesela ben dirt rally 2.0 oynuyordum 5-10 FPS farketti.Dostum bende ki tek fark sıcaklığın düşük olması fps değerleri aynı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.