H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Merhaba, RX570 8 GB OC kullanıyorum ancak yavaş yavaş kasmaya başladığı için overclock yapmak istiyorum. Sizin kullandıgınız ayar varsa atabilir misiniz?
Merhaba, RX570 8 GB OC kullanıyorum ancak yavaş yavaş kasmaya başladığı için overclock yapmak istiyorum. Sizin kullandıgınız ayar varsa atabilir misiniz?
G grknfr Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 306 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 hegzabyte dedi: Merhaba, RX570 8 GB OC kullanıyorum ancak yavaş yavaş kasmaya başladığı için overclock yapmak istiyorum. Sizin kullandıgınız ayar varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AMD'den hız aşırtma yeterli olmuyor mu?
hegzabyte dedi: Merhaba, RX570 8 GB OC kullanıyorum ancak yavaş yavaş kasmaya başladığı için overclock yapmak istiyorum. Sizin kullandıgınız ayar varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... AMD'den hız aşırtma yeterli olmuyor mu?
H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 grknfr dedi: AMD'den hız aşırtma yeterli olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Malesef