RX570 8 GB satılıp tek fanlı RTX2060 alınır mı?

Ben de bu videoyu izledim ve sonuçlar iyi gibi açıkçası sıcaklık açısından fakat hala kararsızım başıma iş açar mı diye.
EVGA işini iyi yapmış. Çoğu 2 fanlı kartlara göre güzel performans sunuyor. Bunu sağlayan ise kalın bir soğutma bloğu olması. He kartın kozmetik anlamda eksikleri var ama hesaplı tutularak bu yola gidilmiş. Ülkemizde bu durum etki etmiyor tabii...

Ayrıca aşağıdaki ürünü Param Güvende ile alabilirsiniz.

EVGA işini iyi yapmış. Çoğu 2 fanlı kartlara göre güzel performans sunuyor. Bunu sağlayan ise kalın bir soğutma bloğu olması. He kartın kozmetik anlamda eksikleri var ama hesaplı tutularak bu yola gidilmiş. Ülkemizde bu durum etki etmiyor tabii...

Ayrıca aşağıdaki ürünü Param Güvende ile alabilirsiniz.

Hocam teşekkürler ama gönlüm elden almaktan gözümle görmekten yana 2. el alırken takıntı biraz :D

RX570 8 GB kartım var, 4500-4750 civarına satacağım. Ekteki kartı buldum yurt dışı ürünü kapalı kutu tek fanlı RTX2060, kasa içi hava akışı çok iyi değil, sıcaklık sorunu yaşar mıyım, bu kart alınır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı