RX570 alınır mı?

RETGEX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 1800TL gibi bir fiyata RX570 4 GB buldum Gigabyte marka sizce bu karta o para verilir mi biraz eski performansı gördüğüm kadar iyi. Normalde bir konu daha açmıştım GTX1060 alacaktım fakat anlaşamadık, RX570 ile anlaştım. 500W PSU yeter mi? İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 1800TL gibi bir fiyata RX570 4 GB buldum Gigabyte marka sizce bu karta o para verilir mi biraz eski performansı gördüğüm kadar iyi. Normalde bir konu daha açmıştım GTX1060 alacaktım fakat anlaşamadık, RX570 ile anlaştım. 500W PSU yeter mi? İyi çalışmalar.

Test edin eğer sıcaklık değerleri normalse ve mining yapılmamışsa alabilirsiniz.

İyi fiyata bulmuşsun temizse alınır git bi bak temiz mi sıcaklık değerleri nasıl falan diye 500W PSU da yeter.

Test edin eğer sıcaklık değerleri normalse ve mining yapılmamışsa alabilirsiniz.

Minnig yapılmamış son kullanıcıdan alınmış macunu yenilenmiş kart FurMark testine 70-75 derece civarında vermiş yarın alacağım ama 500W PSU yeterli olur mu onu merak ettim eski açılmış konulara baktım fakat tam cevap alamadım yeterli midir?

İyi fiyata bulmuşsun temizse alınır git bir bak temiz mi sıcaklık değerleri nasıl falan diye 500W PSU da yeter.

Pardon hocam yazdığınızı görmemişim PSU yeterliyse sıkıntı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı