RX570 Armor Isınır mı?

Ya mevzu sadece yüksek voltaj. Şuan kendi kullandığım RX 570 tam yükse 120W kullanımı geçmiyor ve en fazla 65 derece gördüm. Voltaj ayarı yapmadan 84 dereceydi.

Ya mevzu sadece yüksek voltaj. Şuan kendi kullandığım RX 570 tam yükse 120W kullanımı geçmiyor ve en fazla 65 derece gördüm. Voltaj ayarı yapmadan 84 dereceydi.
Voltaj ayarı yaptıysan sen şu anda RX470 kullanıyorsun haberin olsun.

Buyur kardeşim. Sen yanlış bilgilenmişsin. Onu düzeltmeye çalışıyoruz.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2019.08.08 - 14.54.35.08.png
    270 KB · Görüntüleme: 82
Buyur kardeşim. Sen yanlış bilgilenmişsin. Onu düzeltmeye çalışıyoruz.
Bu tabloya göre konuşuyorsan pek bir şey anlatmaya gerek yok sana. Ama bilgin olsun RX 570 için 180W harcar diyen de var. Voltajı, sistemin kararlı çalışabileceği en düşük değere çekebilirsin. Bunu da voltajsız OC işleminin tam tersi gibi düşünebilirsin.
Bilen veya uğraşmak isteyen, meraklısı için kolay iş.
Uğraşamam ve param var diyen tabi ki gitsin GTX 1060 alsın.

Ne yapmalıyız, teknik birim tablosuna bakmak yerine meditasyon yoluyla verilerini mi tahmin edelim? Çipi açıp tek tek transistörleri mi sayalım? Millet overclock yapar ileri gider siz undervolt yapıp geriye gidiyorsunuz. Mevzu etik kardeşim etik. Yeni bir seri çıkarmış gibi iki dönem aynı kartı çıkarmak etik değil. Rx470+ koysunlar ismini. Ne bileyim RX470 OC koysunlar.Aynı çipi piyasaya OC yapıp sunuyorlar sizde ağzınızı açıp alkışlıyorsunuz.

Bunu AMD düşünemiyor mu? Neden kendin pişir kendin ye mantığı ile kart ve işlemci yapıyor? RX serisi alanlar bir ton undervolt ,voltaj vs uğraşıyor, aynı şekilde R5 3600 alanlar da.
Oldu olacak ikea gibi kartı demonte satsın biz evde kapasitörleri falan lehimleyelim.
Böyle bir mantık olabilir mi? Hala da savunuyorsunuz şu ürünleri.
Resmen çiftlik banka toz konduramayan adamlar gibi...

Üstelik şunu atlıyorsunuz. Herkes teknolojiden, yazılımdan anlamak zorunda değilki. Adam elindeki CD ile driverı zor kuruyor. Ekran kartını takıp oyun oynamak istiyor. Undervolttan anlamayabilir, yapamayabilir, yapmak istemeyebilir. Yapmak zorunda değil zaten. Kart alıyorsun dünya para verip birde onu düzeltmekle cebelleşiyorsun. Bir insan kendine neden bu saygısızlığı yaptırır benim aklım ermiyor.

Ne diyim sana? Attığın belli belirsiz 144p resme mi inanayım kendi gözüme mi? Undervolt için geriye gitmek demekte iyiymiş. Konuya hakimsiniz.
Keşke bir okusan yazdıklarımı. AMD babamın oğlu değil al demiyorum. Okusaydın mesajları demek istediğimi anlardın.
Voltaj düşürdüm köpek gibi de çalışıyor. Gerisi umrumda bile değil.
Ya arkadaş okumuyor musun sen yazdıklarımı? Uğraşamazsa parası varsa gitsin GTX 1060 ALSIN yazmışım ya.

@M50B28 Ben sizin için değil, kartı ölümüne savunanlar için söylüyorum. Şu şu problemleri var işinize geliyorsa alın diyebilirler en azından ama bunu yapmak yerine kullanıcıları küçümsüyorlar.
Yok kasan kötü, yok PC'den anlamıyorsun vs vs tarzında. Suçlu alan oluyor, AMD'ye toz konduran yok.
Para versen anca bu kadar savunurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…