RX570 Armor Isınır mı?

Dostum, teknolojiden anlayan birisin söylemine göre. Teknoloji adamı araştıran adamdır. Sen kullandığın kartta ne kadar doku birimi, ne kadar transistör var bilmiyor musun? Biliyorsundur. Aç internetten RX470 fiziksel çip özellikleriyle karşılaştır. Doğru yapıyorsun her paylaşılana inanma. Aç kendin bak haklısın. Sonra gel konuşmaya devam edelim

Önceki mesajda gayet benim için diyordunuz. Lütfen düzgün okumadan yanıt vermeyin.
Araştırdım, voltaj ayarı da yaptım, overclockta yaptım, mavi ekran da aldım gayet iyi biliyorum sıkıntın olmasın. Ama sadece doku birimi, transistör gibi bilgiler overclock ve undervolt yapmak için yeterli değil. Kendim yaptım diyorum, kullanıyorum diyorum hala her paylaşılana inanma diyorsun. Kim ne paylaşmış yahu?
Lütfen bir okuyun rica ediyorum yazdıklarımı.

Konu amacından sapıyor iyi forumlar herkese.

Dedin ya senin resmine mi inanacağım diye. İnanma kendin araştır diyorum.

Kartları savunan herkes için diyorum, size özel değil yani.

Arkadaş RX 470 ve RX 570 arasında fark yok diyor. Farklı şeylerden bahsediyorsunuz şu an.

Donanım Arşivi'nin testindeki sıcaklıklar hiç fena değil. Kasa da yeterli hava sirkülasyonu sağlayabilecek bir kasa. Ancak forumda açılan konulara bakarsak soğutması RX 570 için pek yeterli değil gibi. Özel fan profili oluşturarak, voltaj düşürerek veya ekstra fan alarak halledebilirsiniz. Fiyatına bakılırsa alınır.

Undervoltage sonucu kartın RX 470'e dönüştüğünü iddaa eden arkadaşa ihtafen:
Stok ayarsız fabrikasyon 1150mV:
Rust:

Dirt Rally:

Aşağıdakilerde yaptığım undervoltage sonrası:
1030mV
Rust:

Dirt Rally:

Undervoltage sonrası FPS değerlerine bir bakalım. Dirt Rally'de özellikle benchmark yaptım ultra ayarlarda fark gözüksün diye. Frekans değerleri aynı.
Neredeyse 30W bir güç tüketiminde düşüş var. Sıcaklıklarda 65'i geçmiyor.
Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…