RX570 Armor Isınır mı?

GTX serisinde genelde öyle ama RX serisinde konulara bakarsanız gerçekten ısınıyor, 80-90 derecelerden bahsetmişler. Forumda bu tip konulara çok denk geldim zaten kullanan birçok insan da ısındığını söylüyor.
Tabii bu hepsi için geçerli değildir, sorun yaşamadığını söyleyenler de var ama sorun yaşayan insan sayısı epey fazla gördüğüm kadarıyla. O nedenle tavsiye ederken uyarmak gerektiğini düşünüyorum.

Undervolt yapınca FPS nasıl yükseliyor böyle, normalde yükselmemesi lazım. 60C baya iyi bu arada.
Anlatmaya çalıştığım şey bu otomobillerde mekanik yakıt sistemleri gibi aynı.Gaz ayarını fazla verseniz de bir şey değilmiyor benzer mantık. Valla undervolt öncesi-sonrası ilk defa karşılaştırma yapıyorum bende şaşırdım bu olaya. Sonuç bu frekansla oynamadıktan sonra voltaj ayarını tutturunca performans kaybı olmaz. AMD işini garantiye almak için olsa gerek voltajları biraz fazla tutmuş sanırım veya planlı eskitme pek ticari olarak mantıklı olmasa da mümkün bir ihtimal gibi.

Ayrıca kasamda 1 adet fan bile yok ultra dandik bir kasam var. Yoğun kullanımda anca 65 derece oluyor.

Bu şekilde kart gerçekten çok iyi olmuş. MSI Gaming X GTX 1070 ile karta yüklenen oyunlarda 68-70 dereceleri görüyorum. Eski oyunlarda 60 derece falan.
Testi yaptığınızda başka sürüm driver yüklü ise ondan da olabilir FPS artışı.

Valla hocam kartı alır almaz en güncel sürümü yükledim daha da ellemedim 19.7.2 sürümünü kullanıyorum. Bu halde ortalama güç tüketimi 95-105 watt arası değişiyor en fazla anlık 115-120 oluyor o da çok çok nadir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…