E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 23 Nisan 2020 #1 Sistemim: RX570. Ryzen5 1600X. 8 GB RAM. AC sydicateyi orta ayarlarda 1080P oynayabiliyorum ama AC Unity konsolda optimizasyon sorunu olduğunu duydum. PC'de bu sistemle orta ayarlarda oynayabilir miyim kasmadan? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2020
Sistemim: RX570. Ryzen5 1600X. 8 GB RAM. AC sydicateyi orta ayarlarda 1080P oynayabiliyorum ama AC Unity konsolda optimizasyon sorunu olduğunu duydum. PC'de bu sistemle orta ayarlarda oynayabilir miyim kasmadan?
g0khan yıldırım Kilopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Nisan 2020 #4 Kaldırır rahatlıkla oynarsın. Artı 0 Eksi
Emre Eryılmaz00 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 1.182 Çözümler 1 23 Nisan 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.588 Çözümler 1 Yer Aydın 23 Nisan 2020 #6 YouTube > RX570 Assassin's Creed Unity. Zor değil. Artı 0 Eksi
KS KS E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 23 Nisan 2020 #7 Mr.Bubbles dedi: YouTube > RX570 assassin's Creed Unity. Zor değil. Genişletmek için tıkla... Oyunun konsol versiyonunda FPS problemleri çok muş o yüzden.yaşarmiyim diye sordum Emre Eryılmaz00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gördüm bunu da hangi dil anlamadım hangi ayarlar. Teşekkurler. g0khan yıldırım dedi: Kaldırır rahatlıkla oynarsın. Genişletmek için tıkla... Kalabalıkta kasma olur mu? Artı 0 Eksi
Mr.Bubbles dedi: YouTube > RX570 assassin's Creed Unity. Zor değil. Genişletmek için tıkla... Oyunun konsol versiyonunda FPS problemleri çok muş o yüzden.yaşarmiyim diye sordum Emre Eryılmaz00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gördüm bunu da hangi dil anlamadım hangi ayarlar. Teşekkurler. g0khan yıldırım dedi: Kaldırır rahatlıkla oynarsın. Genişletmek için tıkla... Kalabalıkta kasma olur mu?