Şöyle ki işlemcimin ısı değerleri baya düşük oluyor 50-60 lar bazen 70 derecelere yaklaşıyor. Dediğim gibi üzerindeki parçaların ısı ve performans konusunda bir sıkıntı olmadığını söylediler ki banada gösterdiler onayladım diyebilirim. Bende HDD den şüphelendim bunun için tekrar gittim ve 7-8 yıllık hdd olmasına rağmen baya iyi çalışıyor dediler. Ben hdd i test ettiğimde hd tune ile orda da ani iniş çıkışlar oluyordu 140 lardan 60-70 lere ani düşüşler yaşamasından şüphelenip gittim. Bunu söyledim orda da bununda normal olduğunu söylediler açıkcası. Son olarakta oyunlarda amd softeware den ölçümleri incellediğimde Gpu kullanımını da çok düzensiz gösteriyor aniden %100 gösteriyor 0 a kadar düşüyor bu programdan mı bilemiyorum.
Şöyle ki işlemcimin ısı değerleri baya düşük oluyor 50-60 lar bazen 70 derecelere yaklaşıyor. Dediğim gibi üzerindeki parçaların ısı ve performans konusunda bir sıkıntı olmadığını söylediler ki banada gösterdiler onayladım diyebilirim. Bende HDD den şüphelendim bunun için tekrar gittim ve 7-8 yıllık hdd olmasına rağmen baya iyi çalışıyor dediler. Ben hdd i test ettiğimde hd tune ile orda da ani iniş çıkışlar oluyordu 140 lardan 60-70 lere ani düşüşler yaşamasından şüphelenip gittim. Bunu söyledim orda da bununda normal olduğunu söylediler açıkcası. Son olarakta oyunlarda amd softeware den ölçümleri incellediğimde Gpu kullanımını da çok düzensiz gösteriyor aniden %100 gösteriyor 0 a kadar düşüyor bu programdan mı bilemiyorum. Ve son olarak eklemek isterim pubg lite da fps yi sınırlandırmadan oynadığımda 120-130 fps ler alıyor 50-60 lara düşüyor drop yiyorum keza. Sadece düşük fpslerde yaşamıyorum bu sorunu.