RX570 ekran kartı için anakart ve işlemci tavsiyesi

osqanli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wifi
İşlemci : AMD Ryzen 5 7600
EkranKartı : MSI RX570 Armor 8GB
Ram : PATRIOT Viper Elite 16GB DDR5
Kasa: XIGMATEK Diamond 600w 80+
Meslek
Stajyer
bütçe 4000TL - 6000TL
Merhaba bilgisayarımı işlemci ve anakart olmak üzere yükseltmek istiyorum. Maalesef bütçem bayağı az ama eminim bu bütçe ile şu an kullandığım işlemci - anakartı geçecektir. Şu an kullandğım anakart MSI A320M a Pro - işlemci AMD Ryzen 5 2600. bu ikili bana yetmiyor artık oyunlarda az FPS vermesi ve en kötüsü edit işlerinde yavaşlaması. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

bütçe 4000TL - 6000TL
Merhaba bilgisayarımı işlemci ve anakart olmak üzere yükseltmek istiyorum. Maalesef bütçem bayağı az ama eminim bu bütçe ile şu an kullandığım işlemci - anakartı geçecektir. Şu an kullandğım anakart MSI A320M a Pro - işlemci AMD Ryzen 5 2600. bu ikili bana yetmiyor artık oyunlarda az FPS vermesi ve en kötüsü edit işlerinde yavaşlaması. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Hocam bebe adımlarıyla geliştirmeye çalışıyorsunuz bilgisayarınızı. O işlemciyi ve anakartı 2. El'e koysanız alan çıkmaz. Üstüne bir de 6000 TL'yi çok yanlış harcamış olacaksınız. Şimdiki PC'nizi geçse bile 1 yıl sonra yine aynı duruma düşeceksiniz.

Hocam bebe adımlarıyla geliştirmeye çalışıyorsunuz bilgisayarınızı. O işlemciyi ve anakartı 2. El'e koysanız alan çıkmaz. Üstüne bir de 6000 TL'yi çok yanlış harcamış olacaksınız. Şimdiki PC'nizi geçse bile 1 yıl sonra yine aynı duruma düşeceksiniz.

Satılıyor hocam.
Ben geçen gün RX 580 8 GB i5 4460 8 GB RAM 500HDD 120SSD ve 500W PC'yi 6500'e sattım içinde de 7 8 tane fan vardı.

Elinizdekileri satıp 2. el bir şeyler toplayabilirsiniz. RX 570 eskidi artık.
Peki ne kadar eder tahmini hocam

O sırada RX 570'imle pazara kadar değil mezara kadar giden ben: 😥
Malum Türkiye şartları :D

Anladım hocam ne yapmalıyım sizce şu an bütçem bu kadar peki hadi diyelim yükselttik şuankinden ne kadar farklı olur performans.

Peki ne kadar eder tahmini hocam.

Tüm özellikleri yazın ona göre bir şey diyeyim hocam ben mesela geçen gün eski sistemimi 6500 TL'ye sattım özellikleri de şöyleydi:
Gigabyte RX 580 8 GB( İtopya'dan yeni alinmisti kutu fatura garanti vs vardı.)
i5 4460, Power Boost vk P3305b kasa, Snowman M200 soğutucu, 8 GB RAM, H81 anakart, 500W PSU, 500HDD, 120SSD ve ekstra 4 tane kumandalı Snowman fan vardı iyi fiyata gitti.

Peki ne kadar eder tahmini hocam.

Anladım hocam ne yapmalıyım sizce şu an bütçem bu kadar peki hadi diyelim yükselttik şuankinden ne kadar farklı olur performans.

Ne kadar yükseltebiliceğinize bağlı. Şu an piyasadaki her oyunu çalıştırsın diyorsanız 20000TL. 10 sene içinde her oyunu çalıştırsın diyorsanız 35000-40000 TL.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı