RX570 FurMark sonucu

Ipares

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Izmir
Test yaptım yapmasına da FPS gerçekten düşük gibi. 1920X1080, kendi yaptığım fan ayarları ve 11dk test sonucunda ortalama 81 FPS, en yüksek 81 derece sıcaklık, GPU kullanımı %85-100. şimdi bunlar iyi mi kötü mü?

Derece değerleri Maximum'a ulaşmış, Orta ayarlarda Battlefield 5'i üç saat aralıksız oynarken benim değerler şöyle mesala. (Fan hızı MSI Afterburner'de sabit %65)

1600085713395.png

Test yaptım yapmasına da FPS gerçekten düşük gibi. 1920X1080, kendi yaptığım fan ayarları ve 11dk test sonucunda ortalama 81 FPS, en yüksek 81 derece sıcaklık, GPU kullanımı %85-100. şimdi bunlar iyi mi kötü mü?
furmark ekran kartını %100 kullanan bir uygulama zaten gpu kullanımınızın öyle olması normal.
kasanızın modeli nedir?

FurMark ekran kartını %100 kullanan bir uygulama zaten GPU kullanımınızın öyle olması normal.
Kasanızın modeli nedir?

Spec Delta RGB.
Kardeşim, RX 5500 XT var bende ben 76 FPS alıyorum. Nasıl düşük olabiliyor acaba?

Yahu nereden bileyim ben. Ama sıcak. Sıcaklığı nasıl düşürürüm?
Derece değerleri Maximum'a ulaşmış, orta ayarlarda Battlefield 5'i üç saat aralıksız oynarken benim değerler şöyle mesela. (Fan hızı MSI Afterburner'de sabit %65)

Eki Görüntüle 667664

E şimdi demek oluyor ki benim ekran kartım cidden ısınan bir ekran kartı doğru değil mi?

Kasanın hava akışı pek iyi olmadığını söylüyorlardı. Bu yüzden ısınıyor olabilir.

Yani gayet de güzel bir hava akışı var elimi koyduğum zaman püfür püfür esiyor. Hatta hava akışının olup olmadığını anlamak için ekran kartına giden kabloya bir düzenleyici taktım. Oradan anlayabiliyorum. Peki ben ne yapayım şimdi.

fanın gücünden dolayı püfür püfür esiyor.
Yani gayet de güzel bir hava akışı var elimi koyduğum zaman püfür püfür esiyor. Hatta hava akışının olup olmadığını anlamak için ekran kartına giden kabloya bir düzenleyici taktım. Oradan anlayabiliyorum. Peki ben ne yapayım şimdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı