RX570 görüntü vermiyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İşlemci macunum kurumuştu, macun sürmeden önce PC açılıyordu ısınıyordu fakat açılmasında herhangi bir sıkıntı yoktu, macunu sürdükten sonra bilgisayarı açtım bir kere açıldı sonra işlemci ısısının tekrar yüksek olduğunu gördüm ve biraz daha termal macun sürmek istedim. Sürdükten sonra PC daha açılmamaya başladı ekran kartı görüntü vermemeye başladı. Onboarddan görüntü alıyorum ama ekran kartı görüntü vermiyor. 1 gün boyunca bilgisayara hiç dokunmadım akşam eve geldiğimde tekrar çalıştırmayı denedim ekran kartı kısa bir süreliğine görüntü verdi ama tekrar gitti nedenini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Ek olarak, ekran kartı ışığı yanıyor bozuk olmadığını varsayıyorum ve PC'yi açarken DRAM LED ışığım bir süreliğine kırmızı yanıp sönüyor. Araştırdım ve pek bir şey anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

O kart artık mevta gibi bir şey olmuş. Kısa süre önce aynısını yaşadım. Macunu sürdükten sonra görüntü gelmiyordu. Ama LED'ler ve fanlar dönüyordu. Kısa devre var yüksek ihtimalle. Belki fırınlama ile çözülebilir ama o da zor. Bence bilgisayarcıya gösterin. Belki düzeltebilir.

O kadar mı kötü

O kadar mı kötü
Birde şey var ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü geliyo

Başka neden dolayı olabilir mesela?

Benzer sorunu ben de yaşıyordum. Hem işlemcide hem de ekran kartında ikisinin termal macununu yenilediğimde PC açılıyor kasanın ışığı yanıyor ekrana görüntü gelmiyordu. Parçaları tekrar söktüm bu sefer daha dikkatli montajını gerçekleştirdim. Bağlantıların yerine tam oturduğuna dikkat ettim. Sonrasında açtığımda düzeldi. Ekran kartı ile işlemci şu an yüksek değerlere ulaşmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…