Öncelikle merhaba arkadaşlar benim sorunum şu AMD'nin Radeon software adrenalin 2020 yani son versiyonunu kullanıyorum ve boşta iken %0 ile %100 olup duruyor oyunlarda da aynı şey geçerli fakat MSI Afterburner programını ilk indirdiğimde aynı şekil sorunlu gösteriyordu. Ayarlar kısmından enable unified GPU usage monitor özelliğini açtığımda program üzerinde gayet stabil çalıştığını görüyorum. Fakat aynı şey GPU-Z ve AMD'nin driverında geçerli değil onlarda %100 ile %0 arası değişiyor yani ekran kartımda herhangi bir problem var mıdır acaba merak ettim eğer varsa garantiye göndermek istiyorum. Ek bilgi bilgisayar yeni formatlandı ve sadece CS GO yükledim onun üzerinde test ettim. Corsair Carbide serisi Spec Delta RGB tempered glass 550W-80 USB-30 mid Tower kasa.
Sistemim:
Son sürümde benim 5700 XT'nin GPU Clock'ı da 794MHz'ye sabitleniyordu, 20.1.4 sürümüne geçtim bir sorun yok şu an. Eski driverlardan birini deneyebilirsin.
Hocam MSI Gaming X modelini kullanıyorum. Biraz ısınma sorunu var gibi ama kasa kapağını açınca o da kabul edilebilir oluyor. Onun dışında fan sesi beni biraz rahatsız ediyor. Ara sıra 2000 RPM'lere çıkıyor fanlar biraz gürültü oluyor. Onun dışında bir sorunum yok çok şükür.