Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 3 Ocak 2020 #11 Free5255 dedi: dönüştürücü kullanıyorum tv ye bağlamayı denedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... HDMI VGA mı dönüştürüyorsunuz? TV'de HDMI çıkış moduna geçin.
Free5255 dedi: dönüştürücü kullanıyorum tv ye bağlamayı denedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... HDMI VGA mı dönüştürüyorsunuz? TV'de HDMI çıkış moduna geçin.
Free5255 Centipat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 118 3 Ocak 2020 #12 Safa-TR dedi: HDMI VGA mı dönüştürüyorsunuz? TV'de HDMI çıkış moduna geçin. Genişletmek için tıkla... önceden laptop vardı görüntü alıyordum tv de ancak şimdi alamıyorum yaptım bunda nasıl test edebilirimki Dosya Ekleri image.jpg 1,5 MB · Görüntüleme: 45 Son düzenleme: 3 Ocak 2020
Safa-TR dedi: HDMI VGA mı dönüştürüyorsunuz? TV'de HDMI çıkış moduna geçin. Genişletmek için tıkla... önceden laptop vardı görüntü alıyordum tv de ancak şimdi alamıyorum yaptım bunda nasıl test edebilirimki
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 3 Ocak 2020 #13 Free5255 dedi: önceden laptop vardı görüntü alıyordum tv de ancak şimdi alamıyorum yaptım bunda nasıl test edebilirimki Genişletmek için tıkla... Gri ekran var mı? Çözünürlüğü TV çözünürlüğüne getirip oyunlara girin. Bozulma oluyor mu kontrol edin. Benim gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı gözükmüyor
Free5255 dedi: önceden laptop vardı görüntü alıyordum tv de ancak şimdi alamıyorum yaptım bunda nasıl test edebilirimki Genişletmek için tıkla... Gri ekran var mı? Çözünürlüğü TV çözünürlüğüne getirip oyunlara girin. Bozulma oluyor mu kontrol edin. Benim gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı gözükmüyor
abdullahakcaay Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 8 9 Nisan 2020 #14 Aynı sorun bende de var.Eger cözümünü bulan varsa lütfen söylesin.Kıracam bi işe yaramayacak.
Free5255 Centipat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 118 12 Nisan 2020 #15 ben ayaları en lowa çekerek gecici bi çözüm buldum
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Nisan 2020 #16 Çünkü yük ekran kartında değil. Hata vermiyor.
abdullahakcaay Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 8 13 Nisan 2020 #17 Lemi Galip dedi: Çünkü yük ekran kartında değil. Hata vermiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hata vermiyor ama bu cok can sıkmaya başladı cözümünü bulan güzel kardeşimiz varsa şuraya yazsın cok dua ederim.
Lemi Galip dedi: Çünkü yük ekran kartında değil. Hata vermiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hata vermiyor ama bu cok can sıkmaya başladı cözümünü bulan güzel kardeşimiz varsa şuraya yazsın cok dua ederim.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 13 Nisan 2020 #18 @abdullahakcaay Iade, arızalı ürüne nasıl çare bulunacak.