efekrbl7 Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Radeon RX570 sürüm güncellemesinden sonra Valorant'ta FPS drop yiyorum. Neden olabilir?
YiğitSRN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 efekrbl7 dedi: Radeon RX570 sürüm güncellemesinden sonra Valorant'ta FPS drop yiyorum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kartların gücünü düşürüyorlar, bu bir gerçek ama başka bir neden olabilir.
efekrbl7 dedi: Radeon RX570 sürüm güncellemesinden sonra Valorant'ta FPS drop yiyorum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Kartların gücünü düşürüyorlar, bu bir gerçek ama başka bir neden olabilir.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 efekrbl7 dedi: Radeon RX570 sürüm güncellemesinden sonra Valorant'ta FPS düşmesi yiyorum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Yaptığınız ayarlar sıfırlanmış olabilir Radeon da.
efekrbl7 dedi: Radeon RX570 sürüm güncellemesinden sonra Valorant'ta FPS düşmesi yiyorum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Yaptığınız ayarlar sıfırlanmış olabilir Radeon da.
efekrbl7 Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 YiğitSRN dedi: Kartların gücünü düşürüyorlar, bu bir gerçek ama başka bir neden olabilir. Genişletmek için tıkla... eski sürüm yükleyebiliyor muyum var mıdır bi çözümü FlexR dedi: Yaptığınız ayarlar sıfırlanmış olabilir Radeon da. Genişletmek için tıkla... ne ayarı?
YiğitSRN dedi: Kartların gücünü düşürüyorlar, bu bir gerçek ama başka bir neden olabilir. Genişletmek için tıkla... eski sürüm yükleyebiliyor muyum var mıdır bi çözümü FlexR dedi: Yaptığınız ayarlar sıfırlanmış olabilir Radeon da. Genişletmek için tıkla... ne ayarı?
YiğitSRN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 efekrbl7 dedi: eski sürüm yükleyebiliyor muyum var mıdır bi çözümü ne ayarı? Genişletmek için tıkla... Valla ben eski sürümü yükledim 2 gün sonra eski sürüm de devam ederseniz driver kullanılamayacak dedi, ama önceki sürüme geçebilirsiniz. efekrbl7 dedi: eski sürüm yükleyebiliyor muyum var mıdır bi çözümü ne ayarı? Genişletmek için tıkla... Geçebilirsiniz sitelerin de var.
efekrbl7 dedi: eski sürüm yükleyebiliyor muyum var mıdır bi çözümü ne ayarı? Genişletmek için tıkla... Valla ben eski sürümü yükledim 2 gün sonra eski sürüm de devam ederseniz driver kullanılamayacak dedi, ama önceki sürüme geçebilirsiniz. efekrbl7 dedi: eski sürüm yükleyebiliyor muyum var mıdır bi çözümü ne ayarı? Genişletmek için tıkla... Geçebilirsiniz sitelerin de var.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #6 Bu ayarlar. Dosya Ekleri resim_2021-04-15_010228.png 181,7 KB · Görüntüleme: 55
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.409 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #7 efekrbl7 dedi: Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Güncellemeden olabilir mesela.
efekrbl7 Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #8 FlexR dedi: Bu ayarlar. Genişletmek için tıkla... hangi ayarları yapayım? YiğitSRN dedi: Valla ben eski sürümü yükledim 2 gün sonra eski sürüm de devam ederseniz driver kullanılamayacak dedi, ama önceki sürüme geçebilirsiniz. Geçebilirsiniz sitelerin de var. Genişletmek için tıkla... geçmemi önerir misin
FlexR dedi: Bu ayarlar. Genişletmek için tıkla... hangi ayarları yapayım? YiğitSRN dedi: Valla ben eski sürümü yükledim 2 gün sonra eski sürüm de devam ederseniz driver kullanılamayacak dedi, ama önceki sürüme geçebilirsiniz. Geçebilirsiniz sitelerin de var. Genişletmek için tıkla... geçmemi önerir misin
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #9 efekrbl7 dedi: hangi ayarları yapayım? geçmemi önerir misin Genişletmek için tıkla... İnternetten yüksek FPS için ayarlar bulabilirsin ve mümkünse geç ama bende de aynı kart var güncellemeden olduğunu sanmıyorum. FlexR dedi: İnternetten yüksek FPS için ayarlar bulabilirsin ve mümkünse geç ama bende de aynı kart var güncellemeden olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç wattman hatası aldın mı?
efekrbl7 dedi: hangi ayarları yapayım? geçmemi önerir misin Genişletmek için tıkla... İnternetten yüksek FPS için ayarlar bulabilirsin ve mümkünse geç ama bende de aynı kart var güncellemeden olduğunu sanmıyorum. FlexR dedi: İnternetten yüksek FPS için ayarlar bulabilirsin ve mümkünse geç ama bende de aynı kart var güncellemeden olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç wattman hatası aldın mı?
efekrbl7 Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #10 FlexR dedi: İnternetten yüksek FPS için ayarlar bulabilirsin ve mümkünse geç ama bende de aynı kart var güncellemeden olduğunu sanmıyorum. Hiç wattman hatası aldın mı? Genişletmek için tıkla... hayır almadım öyle bi hata. nedir?
FlexR dedi: İnternetten yüksek FPS için ayarlar bulabilirsin ve mümkünse geç ama bende de aynı kart var güncellemeden olduğunu sanmıyorum. Hiç wattman hatası aldın mı? Genişletmek için tıkla... hayır almadım öyle bi hata. nedir?