og kush Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 151 4 Mart 2021 #1 XFX Radeon RX570 8 GB. ASUS Radeon RX570 4 GB. Arkadaşlar yukarıdaki ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim?
XFX Radeon RX570 8 GB. ASUS Radeon RX570 4 GB. Arkadaşlar yukarıdaki ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim?
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 4 Mart 2021 #3 Hangisini ne kadara alıyorsunuz?
og kush Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 151 4 Mart 2021 #4 EgeSR dedi: Fiyatları nedir? Genişletmek için tıkla... Fiyat önemli değil elimde dizüstü bir bilgisayar var onunla takas edeceğim. og kush dedi: Fiyat önemli değil elimde dizüstü bir bilgisayar var onunla takas edeceğim. Genişletmek için tıkla... Sadece hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum.
EgeSR dedi: Fiyatları nedir? Genişletmek için tıkla... Fiyat önemli değil elimde dizüstü bir bilgisayar var onunla takas edeceğim. og kush dedi: Fiyat önemli değil elimde dizüstü bir bilgisayar var onunla takas edeceğim. Genişletmek için tıkla... Sadece hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Mart 2021 #5 Hangisi ucuzsa onu alın. Onun haricide XFX modeli ısınıyor diye biliyorum Asus daha iyi.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 4 Mart 2021 #6 8 GB ile 4 GB'lık modeller arasında 13 FPS fark var.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 4 Mart 2021 #7 og kush dedi: Fiyat önemli değil elimde dizüstü bir bilgisayar var onunla takas edeceğim. Sadece hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutma açısından ASUS modeli daha iyi. RX 570 serisinde mining yapmayacaksanız VRAM farkının pek bir önemi yok.
og kush dedi: Fiyat önemli değil elimde dizüstü bir bilgisayar var onunla takas edeceğim. Sadece hangisinin daha iyi olduğunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutma açısından ASUS modeli daha iyi. RX 570 serisinde mining yapmayacaksanız VRAM farkının pek bir önemi yok.
og kush Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 151 4 Mart 2021 #8 Dreamy Bull dedi: Hangisi ucuzsa onu alın. Onun haricide XFX modeli ısınıyor diye biliyorum ASUS daha iyi. Genişletmek için tıkla... Birisi 8 GB diğeri 4 GB arasında çok fark olur mu? EgeSR dedi: Soğutma açısından ASUS modeli daha iyi. RX 570 serisinde mining yapmayacaksanız VRAM farkının pek bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Yok sadece oyun oynayacağım.
Dreamy Bull dedi: Hangisi ucuzsa onu alın. Onun haricide XFX modeli ısınıyor diye biliyorum ASUS daha iyi. Genişletmek için tıkla... Birisi 8 GB diğeri 4 GB arasında çok fark olur mu? EgeSR dedi: Soğutma açısından ASUS modeli daha iyi. RX 570 serisinde mining yapmayacaksanız VRAM farkının pek bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Yok sadece oyun oynayacağım.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Mart 2021 #9 og kush dedi: Birisi 8 GB diğeri 4 GB arasında çok fark olur mu? Yok sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... 8 GB olanı alın hocam. Yeni çıkanlar arasında o kadar FPS farkı yok ama eskiyse 8 GB ile 4 GB arasında fark olacaktır.
og kush dedi: Birisi 8 GB diğeri 4 GB arasında çok fark olur mu? Yok sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... 8 GB olanı alın hocam. Yeni çıkanlar arasında o kadar FPS farkı yok ama eskiyse 8 GB ile 4 GB arasında fark olacaktır.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 4 Mart 2021 #10 og kush dedi: Yok sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... RX 570 8 GB'ın fiyatı uçmuş durumda, onun yerine daha güncel 1650S ya da RX 5500 XT 4 GB almaya bakın derim.
og kush dedi: Yok sadece oyun oynayacağım. Genişletmek için tıkla... RX 570 8 GB'ın fiyatı uçmuş durumda, onun yerine daha güncel 1650S ya da RX 5500 XT 4 GB almaya bakın derim.