RX570 için DDR4 sistem toplama

Hocam ben 8gb ram linki attığınızda onu single olarak anladım.Kusura bakmayın.Benim demek istediğim bütçeyi sonuna kadar kullanip dual channel 8 gb bir ram almak ya da 16gb dual channel almak.Bildiginiz uzere 20 30klik sistemler single channel ram yuzunden sorun yaşıyor.Rx570 cok rahat yasayacaktir diye dusunuyorum

Zaten 8 GB bir Sistem'de çoğu oyunda tam performans alamazsınız, tavsiyem minimum 16'dır, ilk 8'den 16'a geçtiğimde çağ atladım gibi bir şey oldu, bir anda FPS'im tavan yaptı droplarım çözüldü.

Zaten 8 GB bir Sistem'de çoğu oyunda tam performans alamazsınız, tavsiyem minimum 16'dır, ilk 8'den 16'a geçtiğimde çağ atladım gibi bir şey oldu, bir anda FPS'im tavan yaptı droplarım çözüldü.
Türkiye sartlarindan dolayı millet 8 kullaniyor hocam.Yapacak bir sey yok valla yazık halimize

Çok çektim o 8gb'den çok şükür artık çağ atlamış bulunuyorum, 16GB ram kullanıyorum
Hocam en iyisi 32 gb.Dert yok tasa yok tabii bu 32 gb ram fiyatina millet ekran kartı arıyor valla diyecek bir şeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…