Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.068 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #1 Selamlar, RX570 Red Devil kartım için şu videoda ki işlemleri yapsam herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayarları denedim ve kart canlandı şu an 65-75 derece arası oyun oynayabiliyorum ve takılmalar ortadan kalktı.
Selamlar, RX570 Red Devil kartım için şu videoda ki işlemleri yapsam herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayarları denedim ve kart canlandı şu an 65-75 derece arası oyun oynayabiliyorum ve takılmalar ortadan kalktı.
H hawkkk Femtopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #2 hocam aynı karttan bende de var videodaki adımları yapmama rağmen hala çok ısınıyor ve testlerde iyi sonuç vermiyor başka bir şey yaptınız mı?
hocam aynı karttan bende de var videodaki adımları yapmama rağmen hala çok ısınıyor ve testlerde iyi sonuç vermiyor başka bir şey yaptınız mı?